Επιστροφή στο χρώμα με τη σειρά Master της KRAFT Paints

Επιστροφή στο χρώμα με τη σειρά Master της KRAFT Paints

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η KRAFT Paints, κορυφαία εταιρεία στην αγορά των αρχιτεκτονικών χρωμάτων και βερνικιών, πάντα πρωτοπόρα στις καινοτομίες και θέτοντας υψηλούς στόχους για την καλύτερη δυνατή ποιότητα στα προϊόντα της, φέρνει πρώτη στην ελληνική αγορά την πιστοποίηση Eurofins με τα χρώματα εσωτερικού χώρου της σειράς Master.

Mία νέα εποχή αρχίζει για όλους μας και η KRAFT Paints μας καλεί να την υποδεχτούμε με έμπνευση, χρώμα και ασφάλεια. Η σειρά χρωμάτων Master, με πιστοποιήσεις Indoor Air Comfort® και Indoor Air Comfort® GOLD από την Eurofins, που εκπληρώνει και το αυστηρό Γαλλικό πρότυπο Α+, σχεδιάστηκε για να προσφέρει καλύτερη ποιότητα αέρα στους εσωτερικούς χώρους, εγγυώμενη ότι τα συγκεκριμένα προϊόντα παρουσιάζουν ελάχιστες εκπομπές πτητικών οργανικών ενώσεων (VOC) μετά τη βαφή.

Καθημερινά, ο χρόνος που δαπανούμε σε εσωτερικό περιβάλλον φτάνει σχεδόν το 90%. Αυτό σημαίνει ότι η ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε αποκτά μεγαλύτερη αξία και συνδέεται άμεσα με τη σωματική και ψυχική μας υγεία. Γι’ αυτό και η KRAFT Paints φροντίζει για εμάς, ώστε να μην επιβαρύνει την ποιότητα του εσωτερικού περιβάλλοντος με τα προϊόντα της. Τα πιστοποιημένα χρώματα της οικογένειας Master εξασφαλίζουν υψηλή ποιότητα εσωτερικού αέρα στους χώρους που ζούμε, εργαζόμαστε και περνάμε τον ελεύθερο χρόνο μας, με αποτέλεσμα μία πιο υγιεινή ατμόσφαιρα.

Επιπλέον, λαμβάνοντας υπόψη την ασφάλεια των συνεργατών και των πελατών της κατά την τρέχουσα περίοδο, η KRAFT Paints έχει τοποθετήσει στα συνεργαζόμενα σημεία πώλησης των προϊόντων της ειδική αφίσα με τα επίσημα μέτρα προστασίας που έχουν ανακοινωθεί έως σήμερα για τα καταστήματα.

Και επειδή η KRAFT Paints αυτήν τη νέα περίοδο μας προτρέπει όλους να επιστρέψουμε στο χρώμα, και καθώς το χρώμα αποτελεί έμπνευση, μας δίνει τη δυνατότητα να εμπνευστούμε μέσα από τις χιλιάδες αποχρώσεις που παρουσιάζονται στις βεντάλιες INSPIRED COLLECTION™ και REFLECTIVE COLLECTION™ και να δημιουργήσουμε το υγιεινό και ευχάριστο περιβάλλον που αξίζουμε.

Με τη σειρά Master της ΚRAFT Paints

βάφουμε υγιεινά, αναπνέουμε καλύτερα!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή