Τηλεοπτικές προτάσεις

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Μπορν στην Αθήνα

Το «Jason Bourne», η πέμπτη ταινία της σειράς «Μπορν», έρχεται απόψε στο Star (21.00). Η Νίκι Πάρσονς εμφανίζεται ξαφνικά στη ζωή του Τζέισον Μπορν, έχοντας στα χέρια της μια ψηφιακή μονάδα αποθήκευσης, με πληροφορίες για σκοτεινές επιχειρήσεις της CIA. Η συνάντησή τους στη φλεγόμενη από κινητοποιήσεις πρωτεύουσα της Ελλάδας θα πάρει απροσδόκητη τροπή, με τον πρώην πράκτορα να ταξιδεύει σε Βερολίνο, Λονδίνο και, τέλος, στην πατρίδα του. Με τους Ματ Ντέιμον, Τόμι Λι Τζόουνς, Αλίσια Βικάντερ, Τζούλια Στάιλς.

Βραβευμένος Αλμοδόβαρ

«Το δέρμα που κατοικώ» του Πέδρο Αλμoδόβαρ μεταδίδεται απόψε από το Novacinema2 HD. Η ταινία κέρδισε βραβείο BAFTA καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας και ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα, επίσης ξενόγλωσσης ταινίας. Ενας πλαστικός χειρουργός, κυνηγημένος από τα οικογενειακά τραύματα του παρελθόντος του, προσπαθεί να δημιουργήσει ένα άφθαρτο δέρμα κάνοντας πειράματα σε μια νέα γυναίκα την οποία κρατάει αιχμάλωτη. Παίζουν: Αντόνιο Μπαντέρας, Ελενα Ανάγια, Μαρίζα Παρέδες, Γιαν Κορνέτ.

Στην ταραγμένη Ουκρανία

Η δραματική ταινία του Σεργκέι Λόζνιτσα «Η δύναμη της αλήθειας», επίσημη υποψηφιότητα της Ουκρανίας για βραβείο Οσκαρ, μεταφέρει τους συνδρομητές της Cosmote TV απόψε (21.00, Cosmote Cinema1 HD) στο Ντονμπάς της ανατολικής Ουκρανίας. Ο πόλεμος μεταξύ του εθνικού στρατού και των φιλορώσων αυτονομιστών μαίνεται, η εγκληματικότητα ανθεί και ο λαός αγωνίζεται για την επιβίωσή του. Η ιστορία βασίζεται στις συγκρούσεις που ξεκίνησαν το 2014 μεταξύ της Ουκρανίας και της υποστηριζόμενης από τη Ρωσία Δημοκρατίας του Ντονέτσκ.

Ο Λάμπρος και ο άσωτος

«Πατέρα, κάτσε φρόνιμα» λέει σήμερα το μεσημέρι, στον Alpha (15.30), στον Λάμπρο Κωνσταντάρα ο γιος του. Ο Λάμπρος είναι ένας πλούσιος επαρχιώτης που ζει βίο ενάρετο. Καταφθάνει, λοιπόν, στην Αθήνα, για να διαπιστώσει την πρόοδο του γιου του, ο οποίος φοιτά μεν στο πανεπιστήμιο, αλλά έχει γοητευθεί… επικίνδυνα από την άσωτη νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας. Παίζουν οι Αλέκος Τζανετάκος, Μίρκα Καλατζοπούλου, Γιώργος Μούτσιος, Σταύρος Ξενίδης, Σάσα Καστούρα, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Αθηνόδωρος Προύσαλης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή