Τι όνειρα βλέπουμε αυτές τις μέρες;

Τι όνειρα βλέπουμε αυτές τις μέρες;

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Είμαι στο μετρό όπως παλιά – εννοώ χωρίς μάσκες, δεν ξέρουμε περί πανδημίας κ.λπ. Έχει πολύ κόσμο ο συρμός. Περιμένουμε να ανοίξουν οι πόρτες, αλλά ξέρουμε όλοι ότι, μόλις γίνει αυτό, το κέντρο της Αθήνας θα είναι υποβρύχιο. Κι εμείς απλώς θα βγούμε να πάμε στις δουλειές μας κολυμπώντας.

Χωρίς εξοπλισμό, με τα ρουχαλάκια και τις τσαντούλες μας. Ως αμφίβια!» Αυτό είναι ένα από τα όνειρα που έλαβαν η οπτική ανθρωπολόγος Αλεξάνδρα Ντονόφριο και η δημοσιογράφος Δάφνη Σκαλιώνη, δηλαδή οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από το Draumar, μια πλατφόρμα συλλογής ονείρων που στόχο έχει να καταγράψει τους συλλογικούς φόβους της περιόδου.

Πάρτε χαρτί και μολύβι (ή μαγνητοφωνάκι) για να λάβετε κι εσείς μέρος σε αυτό το τόσο ενδιαφέρον εγχείρημα και να γίνετε κομμάτι της μεγάλης αφήγησης που αποτυπώνει το πώς βιώνουμε συνολικά ως κοινωνία τον αόρατο πόλεμο με τον κορονοϊό.

• Στείλτε τα όνειρά σας στο [email protected]

• Περισσότερες πληροφορίες στο facebook.com/draumargreece

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή