Τηλεοπτικές προτάσεις

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιβιώνοντας στη ζούγκλα

«Jumanji: Καλωσήρθατε στη ζούγκλα», απόψε, στο Mega (20.50). Ενα παλιό βιντεοπαιχνίδι «απορροφά» τέσσερις εφήβους σε μια αληθινή πίστα και τους μετατρέπει σε αληθινούς ήρωες ενός παιχνιδιού επιβίωσης μέσα σε μια επικίνδυνη ζούγκλα. Μία από τις διασημότερες οικογενειακές περιπέτειες της δεκαετίας του 1990, βασισμένη στο βιβλίο του Κρις βαν Αλσμπουργκ «Jumanji», προσαρμόζεται στα σύγχρονα δεδομένα. Η σκηνοθεσία είναι του Τζέικ Κάσνταν. Παίζουν οι Ντ. Τζόνσον, Κ. Χαρτ, Τζ. Μπλακ και Κ. Γκίλαν.

Κλασικός Δαλιανίδης

Επιστροφή στον κλασικό ελληνικό κινηματογράφο της δεκαετίας του 1960 με την ταινία του Γιάννη Δαλιανίδη «Μερικοί το προτιμούν κρύο» (20.00, Alpha). Στο φιλμ συνυπάρχουν ο Ντίνος Ηλιόπουλος, η Ρένα Βλαχοπούλου, ο Βαγγέλης Βουλγαρίδης, η Μάρθα Καραγιάννη, ο Κώστας Βουτσάς, η Χλόη Λιάσκου, ο Γιάννης Βογιατζής… Τον καιρό εκείνο το μεγάλο πρόβλημα της ελληνικής μικροαστικής οικογένειας ήταν πώς θα παντρέψει τα κορίτσια της. Για να βρουν το ταίρι τους οι νεότερες, θα έπρεπε πρώτα να νυμφευθεί η μεγαλύτερη σε ηλικία αδελφή.

Αθηναϊκό κατακαλόκαιρο

Ο «Δεκαπενταύγουστος» του Κωνσταντίνου Γιάνναρη μεταδίδεται απόψε από την ΕΡΤ2 (22.30). Αύγουστος στην Αθήνα. Εποχή απόδρασης. Το καλοκαίρι τελειώνει και οι χαρακτήρες της ταινίας αναζητούν ένα θαύμα που θα αλλάξει τη ζωή τους. Αναζητούν τη φυγή προς μια καινούργια αρχή. Μέσα από τα μάτια ενός 17χρονου διαρρήκτη που εισβάλλει σε άδεια διαμερίσματα, παραβιάζοντας τα μυστικά των ενοίκων τους. Παίζουν: Ελένη Καστάνη, Ακύλλας Καραζήσης, Αμαλία Μουτούση, Αιμίλιος Χειλάκης, Θεοδώρα Τζήμου, Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Η ιστορία μιας βασίλισσας

Πρεμιέρα απόψε για το ιστορικό δράμα της Paramount «The Great», στο Cosmote Series (22.00). Πρόκειται για την ιστορία της Μεγάλης Αικατερίνης, ξεκινώντας από τα νεανικά της χρόνια, όταν άφησε την Αυστρία για να μεταβεί στη Ρωσία και να προχωρήσει σε έναν προκαθορισμένο γάμο με τον αυτοκράτορα Πέτρο, μέχρι την κατάκτηση του θρόνου και την πολυετή παραμονή της σε αυτόν. Στη σειρά πρωταγωνιστούν η Ελ Φάνινγκ και ο Νίκολας Χολτ, ενώ το σενάριο φέρει την υπογραφή του υποψήφιου για Oσκαρ Τόνι Μακναμάρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή