Πρόσωπα της Τρίτης

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Κιμ Καρντάσιαν (φωτ.), ακόμη και μέσα στην πανδημία, εξακολουθεί να αποτελεί ένα πανίσχυρο brand. Οι μάσκες που λανσάρισε, και εξαντλήθηκαν μέσα σε μία ώρα, είναι επαναχρησιμοποιούμενες και προσφέρονται σε πέντε ουδέτερες αποχρώσεις ανάλογα με το χρώμα του δέρματος. Κοστίζουν 8 δολ. η καθεμία, είναι κατασκευασμένες από ένα μείγμα νάιλον και σπάντεξ και οι καταναλωτές ενημερώθηκαν ότι μια νέα παρτίδα θα είναι διαθέσιμη από την επόμενη εβδομάδα. Στο μεταξύ, υπάρχει λίστα αναμονής.

(…) Συνεχίζεται το σίριαλ του ολέθριου διαζυγίου του Τζόνι Ντεπ και της τέως συζύγου του Αμπερ Χερντ. Ο Ντεπ απορρίπτει τις κατηγορίες για βίαιη συμπεριφορά προς τη γυναίκα του και απειλεί με μήνυση την εφημερίδα Sun, η οποία ισχυρίστηκε ότι η Χερντ έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Υστερα από μήνες διαπραγματεύσεων φαινόταν ότι τα δύο μέρη είχαν καταλήξει σε μια οικονομική συμφωνία, αλλά με τις νέες εξελίξεις, το ποσό των 6,8 εκατ. δολαρίων που αξιώνει ο Ντεπ δεν του έχει ακόμη καταβληθεί.

(…) Η πέμπτη σεζόν του «Black Mirror» κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 5 Ιουνίου, και ένα από τα νέα επεισόδια, το «Smithereens», «έντυσε» με μουσική ο Ιάπωνας συνθέτης Ρουίτσι Σακαμότο. Στις 7 Ιουνίου, η Milan Records θα κυκλοφορήσει την ψηφιακή έκδοση του νέου score, ενώ θα υπάρξει και μια έκδοση σε βινύλιο αργότερα. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή