Εκτάκτως

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για σήμερα είναι προγραμματισμένη η αναμετάδοση της «Αΐντας» του Τζουζέπε Βέρντι, η οποία παρουσιάστηκε στο Μέγαρο τον Μάιο του 2001 σε σκηνοθεσία Πιερ Λουίτζι Πίτσι. Τους βασικούς ρόλους ερμηνεύουν η Oλγα Ρομάνκο, ο Χοσέ Κούρα, η Τιτσιάνα Καράρο και ο Παάτα Μπουρτσουλάτζε, πλαισιωμένοι από χορωδιακά σύνολα και από την ΚΟΑ υπό τη διεύθυνση και πάλι του Ντονάτο Ρεντσέτι. Η αναμετάδοση πραγματοποιείται με την ευγενική παραχώρηση του Ιδρύματος της Αρένας της Βερόνας και είναι αφιερωμένη στους Iταλούς φίλους μας (www.megaron.gr).

Δύο νέους και ταλαντούχους δημιουργούς, την Katerine Duska και τον Leon of Athens (φωτ.), παρουσιάζει η διαδικτυακή σειρά συναυλιών του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) #snfccAtHome: music, την Παρασκευή 22 Μαΐου στις 21.00, LIVE από τον Φάρο του ΚΠΙΣΝ. Παρακολουθήστε τη συναυλία live στο snfcc.org/DuskaLeon, καθώς και στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook @SNFCC.

Το «No man is an island entire of itself» («Κανένας άνθρωπος δεν είναι μόνος ένα ολόκληρο νησί»), η νέα πρόταση της Αργυρώς Χιώτη και της ομάδας VASISTAS, είναι ένα έργο-πρόσκληση σε μια νοερή περιήγηση που θα παρουσιαστεί στο ΕΜΣΤ σε δύο μορφές. Η πρώτη εκδοχή θα παρουσιαστεί διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας του μουσείου στις 22, 23 και 24 Μαΐου, στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων 2020 (www.emst.gr).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή