Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: «Η κοπέλα ούρλιαζε και ζητούσε βοήθεια»

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: «Η κοπέλα ούρλιαζε και ζητούσε βοήθεια»

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Μάρτυρας που εργάζεται σε κουρείο στη γειτονιά όπου ήταν το γραφείο που εργάζεται η άτυχη 34χρονη – η οπόια δεχτηκε χθες επίθεση με βιτριόλι – μίλησε στον ΣΚΑΪ για όσα είδε σχετικά με την επίθεση..

 
«Η κοπέλα ούρλιαζε. Έτρεξα κοντά της. Είδα ροζ υγρό στο πρόσωπο, νόμιζα ότι ήταν αίματα.», είπε.
 
Όπως περιέγραψε ο μάρτυρας η κοπέλα από μόνη της έτρεξε και πήγε στο φαρμακείο. Ζήτησε νερό και από μόνη της πήγε δίπλα σε νιπτήρα. Το υγρό έλιωνε τα ρούχα της.
 
«Κατευθείαν κατάλαβα τι έγινε. Έβλεπες το ρούχο να αφρίζει να κάνει τρύπες.»Στη συνέχεια εξηγώντας πώς συνέβη το περιστατικό, ο μάρτυρας είπε: «Η κοπέλα όταν είπαμε καλημέρα προχώρησε προς τη δουλειά της.» Σε 40 με 50 δευτερόλεπτα γύρισε τρέχοντας και φωνάζοντας.
 
«Η κοπέλα με το που μπήκε μέσα στο φαρμακείο πήγα να τη βοηθήσω. Δεν ήθελε να μπλέξει κανένας ήθελαν να περιμένουν για ασθενοφόρο. Μου είπαν είναι μια κυρία με μάσκα στο πρόσωπο και μαύρο παντελόνι.» 
 
Τότε ο μάρτυρας, όπως ανέφερε, έτρεξε αριστερά από το γραφείο που εργαζόταν η κοπέλα αλλά είδε τρεις κυρίες που έμοιαζαν στην περιγραφή.
 
«Είπα σε γυναίκες να της βγάλουν τα ρούχα και έφερα μπέρτα από το κουρείο να την τυλίξουν», είπε τονίζοντας ότι η κοπέλα ήταν σε κατάσταση σοκ, απεγνωσμένα ούρλιαζε και ζητούσε βοήθεια. 

 Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, η άτυχη γυναίκα την ώρα που πήγαινε στα γραφεία της εταιρείας όπου εργάζεται, στη λεωφόρο Θησέως, στο ύψος της Αγίας Ελεούσας, την πλησίασε μια γυναίκα, η οποία φορούσε χειρουργική μάσκα και της έριξε στο πρόσωπο το καυστικό υγρό. Αμέσως μετά, η άγνωστη τράπηκε σε φυγή.

Η 34χρονη, που έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα, διακομίστηκε σε ιδιωτική κλινική, στο Νέο Φάληρο όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις ίδιες αστυνομικές πηγές, στο σημείο υπάρχουν κάμερες ασφαλείας, οι οποίες εξετάζονται.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση.

Πηγή: skai.gr, ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή