Πρέμιερ Λιγκ: προς νέα αναβολή της επανέναρξης

Πρέμιερ Λιγκ: προς νέα αναβολή της επανέναρξης

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα έξι θετικά δείγματα μεταξύ ποδοσφαιριστών και μελών προπονητικών επιτελείων, καθώς και οι αμφιβολίες για τη βέλτιστη πρακτική προστασίας των παικτών από τον κορωνοϊό, φαίνεται να αναβάλλουν ξανά την επανέναρξη της Πρέμιερ Λιγκ, τουλάχιστον κατά μία εβδομάδα.

Το σχέδιο των ομάδων της μεγάλης κατηγορίας της Αγγλίας για επιστροφή στη δράση στις 12 Ιουνίου δέχθηκε νέο πλήγμα προχθές, όταν ανακοινώθηκε πως από τα 748 δείγματα από τις 19 ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ (η Νόριτς πέρασε από έλεγχο μία ημέρα αργότερα), τα έξι ήταν θετικά στον κορωνοϊό. Χθες έγινε γνωστό ότι πρόκειται για τον βοηθό προπονητή της Μπέρνλι, έναν ποδοσφαιριστή και δύο μέλη του προπονητικού τιμ της Γουότφορντ, και άλλα δύο αγνώστου ακόμη προελεύσεως.

Οι αγγλικοί σύλλογοι ξεκίνησαν από προχθές τις προπονήσεις χωρίς επαφή των παικτών μεταξύ τους, με τις Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μπαίνουν χθες κι εκείνες στα προπονητήρια. Οχι όμως και η Γουότφορντ.

Πριν ακόμη γίνουν γνωστά τα περιστατικά κορωνοϊού στον σύλλογο της νοτιοανατολικής Αγγλίας, ο αρχηγός της ομάδας Τρόι Ντίνι είχε δηλώσει: «Εγώ δεν επιστρέφω ακόμα. Δεν θέλω να το φέρω αυτό στο σπίτι μου. Ο γιος μου είναι 5 μηνών κι έχει δυσκολίες στην αναπνοή». Τη στάση του αρχηγού τους ακολούθησαν κι άλλοι παίκτες της Γουότφορντ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή