Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα ημερομηνία για τη συναυλία των Red Hot Chili Peppers, που ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας, ανακοίνωσε το Ejekt Festival. Ο τραγουδιστής τους Αντονι Κίντις (φωτ.) και η παρέα του (στην οποία συμπεριλαμβάνεται και ο κιθαρίστας Τζον Φρουσιάντε, που έχει επιστρέψει στην μπάντα) θα ανέβουν στη σκηνή του Markopoulo Park στις 26 Ιουνίου, ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για τα υπόλοιπα συγκροτήματα της ημέρας, καθώς και για τους κατόχους εισιτηρίων.

(…) Ενα ακόμη βιβλίο με θέμα την αρχαία ελληνική μυθολογία και ιστορία θα κυκλοφορήσει ο Βρετανός κωμικός και συγγραφέας Στίβεν Φράι. Οπως και τα «Heroes» και «Mythos» που προηγήθηκαν, το «Troy» έχει στο επίκεντρό του την ιστορία της πολιορκίας της Τροίας («το Μπιγκ Μπανγκ της αφήγησης», σύμφωνα με τον Φράι), η προσέγγισή του ωστόσο περιλαμβάνει αρκετές δόσεις βρετανικού, φλεγματικού χιούμορ. Η κυκλοφορία του αναμένεται τον Οκτώβριο, από τις εκδόσεις Michael Joseph.

(…) Στον αλλοτινό συνάδελφό του και κιθαρίστα των Pink Floyd, τον Ντέιβιντ Γκίλμουρ, έστρεψε τα βέλη του ο συνιδρυτής και μπασίστας της μπάντας, Ρότζερ Γουότερς, με ανακοίνωσή του στο YouTube. Σύμφωνα με τον Ρότζερς, ο Γκίλμουρ τον έχει αποκλείσει από τα social media και τον ιστότοπο του συγκροτήματος, στερώντας του τη δυνατότητα να προωθεί τις σόλο δουλειές του. «Πιστεύει πως επειδή έφυγα από την μπάντα το 1985, οι Pink Floyd τού ανήκουν, οι Pink Floyd είναι αυτός», δήλωσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή