Η Hewlett Packard Enterprise επεκτείνει τις Πρωτοβουλίες της για Τηλεργασία στον Απόηχο του COVID-19

Η Hewlett Packard Enterprise επεκτείνει τις Πρωτοβουλίες της για Τηλεργασία στον Απόηχο του COVID-19

2' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Hewlett Packard Enterprise (HPE) ανακοινώνει ότι η λύση HPE SimpliVity 325 Gen 10 υπερσυγκλίνουσας υποδομής (HCI) με τον νέο επεξεργαστή AMD EPYCTM 2ης γενιάς, διπλασιάζει τα εικονικά desktops που υποστηρίζονται ανά server και παρέχει στις επιχειρήσεις ως 50% χαμηλότερο κόστος ανά απομακρυσμένο υπολογιστή.

Επίσης, η HPE Nimble Storage dHCI, που κυκλοφόρησε πέρυσι, είναι τώρα διαθέσιμη και μέσω του HPE GreenLake, επιτρέποντας οι παραπάνω λύσεις να προσφέρονται με μοντέλο «pay as you go».

Σήμερα, οι επιχειρήσεις καλούνται να στρέψουν τους υπαλλήλους τους προς ένα εικονικό περιβάλλον γραφείων για να περιορίσουν την εξάπλωση του COVID-19. Αυτό θέτει νέες, επείγουσες απαιτήσεις για το IT που θα πρέπει γρήγορα να ενεργοποιήσει την εξ αποστάσεως εργασία.

Η λύση HPE SimpliVity και η πλατφόρμα HPE Nimble Storage dHCI, υπερνικούν τους περιορισμούς της παραδοσιακής υποδομής με έξυπνη διαχείριση, ενισχυμένη προστασία δεδομένων και απόδοση για την υποστήριξη κάθε εργαζομένου. Σε αυτούς τους αβέβαιους καιρούς, που οι δυνατότητες είναι περιορισμένες και τα κόστη πρέπει να ελέγχονται, η HPE παρέχει στις επιχειρήσεις λύσεις που μπορούν να βοηθήσουν το IT τους να βελτιστοποιήσει την υποδομή του για να παρέχει ασφαλή, αξιόπιστη απομακρυσμένη πρόσβαση.

Η HPE θέτει νέα πρότυπα παραγωγικότητας εικονικού desktop με τη λύση HPE SimpliVity

Οι επιχειρήσεις χρειάζονται έναν αξιόπιστο, υψηλής απόδοσης και εξαιρετικά ασφαλή χώρο εργασίας για τους υπαλλήλους που εργάζονται εξ αποστάσεως. Η λύση HPE SimpliVity συμβάλλει στην αντιμετώπιση της αυξανόμενης τηλεργασίας με μια έξυπνη software-defined HCI λύση που απλοποιεί τον χρόνο που απαιτείται για την ανάπτυξη, τη διαχείριση και την κλιμάκωση του VDI. Σε συνδυασμό με τον νέο επεξεργαστή 2ης γενιάς Gen

AMD EPYCTM, παρέχει διπλάσια εικονικά desktops ανά server κατά μέσο όρο από οποιονδήποτε άλλο προμηθευτή HCI. Αυτό μειώνει το κόστος για κάθε εικονικό desktop κατά 50%.

Για την υποστήριξη των πρωτοβουλιών της για την τηλεργασία, η HPE ανακοινώνει:

  • Υποστήριξη λύσεων μέσω HPE GreenLake: Η πλατφόρμα HPE Nimble Storage dHCI είναι τώρα διαθέσιμη μέσω του HPE GreenLake, παρέχοντας VDI «as-a-service», Οι επιχειρήσεις πληρώνουν κάθε μήνα για ό,τι χρησιμοποιούν, μετατρέπουν το κεφάλαιο σε λειτουργικά έξοδα και κλιμακώνουν τον υπολογισμό και την αποθήκευση on-demand.
  • Διευρυμένη υποστήριξη και κλίμακα των server: Η πλατφόρμα HPE Nimble Storage dHCI έχει προσθέσει υποστήριξη για servers HPE ProLiant DL325, DL385, DL560 και DL580 και αύξησε την κλίμακα των υποστηριζόμενων servers από 20 σε 32. Η πλατφόρμα HPE Nimble Storage dHCI επιτρέπει στους πελάτες του HPE ProLiant να μετατρέπουν τις υπάρχουσες επενδύσεις του server τους σε ένα ξεχωριστό HCI.
  • Αναβαθμίσεις λογισμικού με ένα κλικ: Η πλατφόρμα HPE Nimble Storage dHCI έχει ενοποιήσει τις αναβαθμίσεις λογισμικού για server firmware, hypervisor και λογισμικό αποθήκευσης, εξοικονομώντας χρόνο παραγωγικότητας του ΙΤ και μειώνοντας τον κίνδυνο των αναβαθμίσεων. Οι αναβαθμίσεις μπορούν να πραγματοποιούνται απευθείας στο VMware vCenter.

Οικονομικές Προσφορές για τη Διαχείριση Ταμειακών Ροών

Εκτός από τις πρόσφατα αναγγελθείσες νέες διαμορφωμένες λύσεις VDI, οι σημερινές HCI προσφορές για VDI υποστηρίζονται μέσω των HPE Financial Services, που μπορούν να συμβάλλουν στην ελάφρυνση ενός μέρους της πίεσης που γίνεται αισθητή από τις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο καθώς βρίσκονται σε ένα αβέβαιο επιχειρηματικό κλίμα. Οι HPE Financial Services μπορούν να βοηθήσουν στην αποδέσμευση κεφαλαίων από υπάρχουσες υποδομές, στην αναβολή πληρωμών και στην παροχή pre-owned τεχνολογίας. Ως μέρος των καινοτόμων δομών χρηματοδότησης για τη μείωση των ταμειακών διαθέσιμων πληρωμών κατά τη διάρκεια της αβεβαιότητας, οι πελάτες των HPE SimpliVity και Nimble dHCI μπορούν να μεταθέσουν τις πληρωμές τους έως και 180 ημέρες ώστε να διατηρηθεί η ρευστότητά τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή