Αεροσκάφος με 107 επιβαίνοντες συνετρίβη στο Πακιστάν – Τουλάχιστον ένας επιζών (βίντεο)

Αεροσκάφος με 107 επιβαίνοντες συνετρίβη στο Πακιστάν – Τουλάχιστον ένας επιζών (βίντεο)

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα αεροσκάφος των Πακιστανικών Διεθνών Αερογραμμών – Airbus A320 – με 107 επιβαίνοντες συνετρίβη κοντά σε κατοικημένη περιοχή του Καράτσι, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας. Τουλάχιστον ένας επιβάτης επέζησε. 

Αεροσκάφος με 107 επιβαίνοντες συνετρίβη στο Πακιστάν – Τουλάχιστον ένας επιζών (βίντεο)-1

«Η πτήση PK 8303 με 99 επιβάτες και 8 μέλη του πληρώματος έχει συντριβεί», δήλωσε ο εκπρόσωπος του εθνικού αερομεταφορέα. 

«Η τελευταία συνομιλία μας με τον πιλότο ήταν όταν ανέφερε ότι αντιμετώπιζε κάποιο τεχνικό πρόβλημα», είπε ο εκπρόσωπος της PIA Αμπντουλάχ Χ.Χαν σε ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η πτήση είχε ξεκινήσει από τη Λαχώρη. 

ανώτερος αξιωματούχος της πολιτικής αεροπορίας δήλωσε στο Reuters ότι φαίνεται πως το αεροσκάφος δεν κατάφερε να ανοίξει τους τροχούς του εξαιτίας ενός τεχνικού προβλήματος πριν από την προσγείωση, αλλά ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς για να διακριβωθεί η αιτία της συντριβής.

Βίντεο που ανέβηκαν από αυτόπτες μάρτυρες στα social media δείχνουν πυκνούς μαύρους καπνούς πίσω από τα κτίρια όπου κατέπεσε το αεροσκάφος. 

Το αεροπορικό δυστύχημα συνέβη στην περιοχή Model Colony και οι αρχές εκφράζουν φόβους και για νεκρούς επί του εδάφους.

Ο πακιστανικός στρατός και πολιτοφυλακές έχουν φθάσει στον τόπο της συντριβής για να συνδράμουν τις δυνάμεις της πολιτικής προστασίας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή