Τραμπ προς κυβερνήτες: «Ανοίξτε αμέσως» τους χώρους λατρείας

Τραμπ προς κυβερνήτες: «Ανοίξτε αμέσως» τους χώρους λατρείας

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μήνυμα προς τους κυβερνήτες των αμερικανικών Πολιτειών να «ανοίξουν αμέσως» οι εκκλησίες και όλοι οι λατρευτικοί χώροι στις ΗΠΑ, έστειλε την Παρασκευή ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ.

Παίρνοντας το μέρος θρησκευτικών ηγετών απέναντι στους κυβερνήτες που εμφανίζονται διστακτικοί ως προς την επαναλειτουργία εκκλησιών, συναγωγών, τεμενών και των λοιπών χώρων λατρείας, ο Αμερικανός πρόεδρος υποστήριξε ότι προσφέρουν «σημαντικές υπηρεσίες» και κάλεσε τους κυβερνήτες να τους «ανοίξουν αμέσως», παρότι, όπως υπογραμμίζεται από αμερικανικά ΜΜΕ, δεν είναι σαφές το αν διαθέτει τη δικαιοδοσία για κάτι τέτοιο.

«Κάποιοι κυβερνήτες θεώρησαν τις κάβες και τις κλινικές για εκτρώσεις σημαντικές, αλλά άφησαν εκτός τους θρησκευτικούς ναούς και αυτό δεν είναι σωστό», ανέφερε ο Τραμπ.

Μάλιστα, το αίτημα του συνοδεύτηκε και από μήνυμα με… απειλητική χροιά, συνεχίζοντας: «Αν (οι κυβερνήτες) έχουν κάποια ερώτηση, μπορούν να με καλέσουν στο τηλέφωνο, αλλά αυτή η κλήση τους δεν θα είναι ιδιαίτερα επιτυχής».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή