Εκτάκτως

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο από τους ηθοποιούς που ξεχώρισαν μέσα από τους πολύ αγαπητούς χαρακτήρες τους στο «Game of Thrones» θα ξαναβρεθούν στο σετ, αυτή τη φορά ως συμπρωταγωνιστές σε ένα καινούργιο φιλμ φαντασίας. Το «Good, bad and undead» του Μαξ Μπαρμπάκοφ («The duke») είναι ένα μείγμα θρίλερ και κωμωδίας, με τον Πίτερ Ντίνκλεϊτζ (Τίριον Λάνιστερ) και τον Τζέισον Μόμοα (Καλ Ντρόγκο) να υποδύονται τον διάσημο κυνηγό βαμπίρ Βαν Χέλσινγκ και έναν απέθαντο σε… νηστεία, αντιστοίχως. Οι δυο τους, έστω και απρόθυμα, θα πρέπει να συνεργαστούν.

Από την Τρίτη 26 Μαΐου, στις 18.00, στο πλαίσιο της σειράς «#snfccAtHome Αναγνώσεις: παιδικό βιβλίο» του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), ο ηθοποιός Δημήτρης Πιατάς διαβάζει το κλασικό παιδικό μυθιστόρημα της Πηνελόπης Σ. Δέλτα «Τρελαντώνης», σε σκηνοθετική επιμέλεια του Βίκτωρα Αρδίττη. Την ανάγνωση θα συνοδεύσουν ζωγραφικά έργα που δημιούργησε, ειδικά για τη σειρά, ο εικαστικός Αλέκος Λεβίδης, καθώς και πρωτότυπη μουσική του συνθέτη Κώστα Βόμβολου.

Mια προσπάθεια να στηρίξουν τα ανεξάρτητα δισκοπωλεία αυτόν τον καιρό της κρίσης κάνουν διάφορες δισκογραφικές εταιρείες ανά τον κόσμο, οι οποίες συνεργάζονται για να θεσπίσουν τη #LoveRecordStores Day. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την 20ή Ιουνίου, ημερομηνία κατά την οποία θα κυκλοφορήσουν ειδικές εκδόσεις βινυλίου σημαντικών άλμπουμ, όπως το «Definately maybe» των Oasis, το «Moon shaped pool» των Radiohead και το «Up the bracket» των Libertines (σε κίτρινο βινύλιο) και πολλά άλλα, με σκοπό την ενίσχυση των καταστημάτων πώλησης δίσκων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή