«Παρόντες» μετά την καραντίνα

«Παρόντες» μετά την καραντίνα

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Παναγιώτα Τζουανοπούλου είναι ράπτρια και η Βασιλική Σιώζου παρασκευάστρια φαρμάκων στο νοσοκομείο «Σωτηρία», ο Γιώργος Συριανός τυροκόμος-κτηνοτρόφος στη Μύκονο, η Νάντια Δαλκυριάδου και ο Λάζαρος Βαρτάνης είναι ηθοποιοί, ο Μαρίνος Βεργάκης ναύτης. Είναι μόνο μερικοί από τους ανθρώπους που ήταν και παρέμειναν «Παρόντες» σε όλη τη διάρκεια της καραντίνας, αλλά και τις τελευταίες εβδομάδες, που η ζωή προσπαθεί, κινούμενη σαν απορρυθμισμένο εκκρεμές, να βρει μια νέα κανονικότητα.

«Παρόντες» μετά την καραντίνα-1

Τις ιστορίες και τις μαρτυρίες τους καταγράφει το δημοσιογραφικό πρότζεκτ «Παρόντες», που υλοποιείται με πρωτοβουλία του δημοσιογραφικού, μη κερδοσκοπικού οργανισμού iMEdD-Incubator for Media Education and Development. Δημοσιογράφοι, φωτορεπόρτερ και κινηματογραφιστές, που αποτελούν το δίκτυο των συνεργατών του iMEdD, ταξίδεψαν σε μέρη που ελάχιστα θυμίζουν την εποχή προ COVID-19, για να αποτυπώσουν την καθημερινότητα μετά το lockdown. Οι «Παρόντες», που ξεκίνησαν το ταξίδι τους από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τον Βόλο, το Ηράκλειο, βρίσκονται πια στο Λουτράκι, στη Χίο, στην Καστοριά, στην Ορεστιάδα, στα Τρίκαλα και αλλού.

Μπορείτε να γνωρίσετε τους «Παρόντες» και τις ιστορίες τους στο http://parontes.imedd.org

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή