Δύο νέα Public ανοίγουν δίπλα σε καταστήματα της MediaMarkt

Δύο νέα Public ανοίγουν δίπλα σε καταστήματα της MediaMarkt

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε μια κίνηση ουσιαστική αλλά και με έντονο συμβολισμό προχώρησε η Public (εταιρεία του ομίλου Olympia, συμφερόντων Π. Γερμανού), καθώς, ένα χρόνο περίπου μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας απόκτησης του 75% της MediaMarkt, ξεκινάει τη λειτουργία δύο καταστημάτων Public δίπλα σε υφιστάμενα καταστήματα της πρώην γερμανικής αλυσίδας.

Το ένα κατάστημα βρίσκεται στην Αθήνα και συγκεκριμένα επί της λεωφόρου Συγγρού 340, σχεδόν δίπλα στο κατάστημα της MediaMarkt (παρεμβάλλεται μόνο η είσοδος στο κτίριο που αποτελεί τις εγκαταστάσεις του ΔΟΛ), έχει εμβαδό 2.550 τ.μ. και αποτελεί πλέον το μεγαλύτερο κατάστημα Public του δικτύου. Το κατάστημα διαθέτει χώρο στάθμευσης 400 θέσεων και, μεταξύ άλλων, αναγνωστήριο, παιδότοπο και χώρο φιλοξενίας εκδηλώσεων.

Επίσης, η Public προχώρησε στην ίδρυση νέου καταστήματος στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης (στην οδό Λαγκαδά 341), το οποίο βρίσκεται δίπλα σε κατάστημα MediaMarkt. To νέο κατάστημα Public έχει συνολικό εμβαδό 1.150 τ.μ. και προσφέρει μεγάλη ποικιλία προϊόντα τεχνολογίας, gaming, αλλά και βιβλία.

Η συνολική επένδυση για τα δύο νέα καταστήματα ήταν 1,5 εκατ. ευρώ και πλέον η αλυσίδα διαθέτει δίκτυο 69 σημείων πώλησης υπό τα σήματα Public και MediaMarkt.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Public-MediaMarkt Χρήστος Καλογεράκης ανέφερε σχετικά: «Το πλάνο ενοποίησης Public-MediaMarkt συνεχίζεται δυναμικά το 2020. Η ενδυνάμωση της πολυκαναλικής προσέγγισης των δύο μαρκών, τώρα και μέσω της γειτνίασης των καταστημάτων τους, σηματοδοτεί τη νέα εποχή της εταιρείας στην πράξη και υπογραμμίζει την ετοιμότητα και την επάρκειά της να προσφέρει στους καταναλωτές την πλέον ολοκληρωμένη εμπειρία. Ξεκινήσαμε τη μεγάλη διαδρομή της συνεργασίας μας κερδίζοντας το στοίχημα του e-commerce με την είσοδο των οικιακών συσκευών της MediaMarkt στο marketplace του public.gr και τώρα συνεχίζουμε ακόμα πιο τολμηρά συνδέοντας αυτή τη δυναμική με τη φυσική παρουσία δύο νέων καταστημάτων Public που πρακτικά βρίσκονται κάτω από την ίδια στέγη με καταστήματα MediaMarkt».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή