Εκτάκτως

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη συναυλία της Φιλαρμονικής του Βερολίνου «Το κοντσέρτο της Ευρώπης» με έργα Ροσίνι, Σιμπέλιους και Σούμαν μπορεί να παρακολουθήσει όποιος ενδιαφέρεται στη σελίδα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών στο Facebook. Διευθύνει ο Σάιμον Ρατλ με σολίστα στο βιολί τον Λεωνίδα Καβάκο. Σήμερα στις 9 μ.μ.

Ο Σαίξπηρ και ο Αμλετ έρχονται στο ψηφιακό κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση στο YouTube μέσα από τη σύγχρονη ματιά του Γιάννη Χουβαρδά. Κρυμμένα μυστικά και δολοπλοκίες, μοναξιά και αλύτρωτες επιθυμίες στο πιο διεφθαρμένο βασίλειο, που παρουσιάζεται την Τετάρτη 3 Ιουνίου. Ο Ηλίας Γιαννακάκης, μάλιστα, κατέγραψε με τον φακό του τις τελικές πρόβες της θεατρικής παράστασης στο ντοκιμαντέρ «Ο Αμλετ στο μυαλό του Γιάννη Χουβαρδά», που διατίθεται από την Παρασκευή 29 Μαΐου.

Μια καινούργια μουσική διαδικτυακή πλατφόρμα εγκαινίασε η Deutsche Grammophon, ειδικά για τους λάτρεις της κλασικής μουσικής. Η περίφημη εταιρεία παραγωγής προσφέρει εκεί premium περιεχόμενο, αλλά και αποκλειστικό ακυκλοφόρητο υλικό από καλλιτέχνες όπως οι Αννα Νετρέμπκο, Ντάνιελ Μπάρενμποϊμ, Ρούντολφ Μπουχμπάιντερ, Αντρις Νέλσονς, Ρολάντο Βιγιαζόν, Τζον Γουίλιαμς, Αν-Σοφί Μούτερ και Φιλαρμονική της Βιέννης κ.ά. Στη νέα πλατφόρμα φιλοξενούνται ακόμη μοναδικές ζωντανές εμφανίσεις και σπάνια βίντεο από μεγάλες στιγμές του κλασικού ρεπερτορίου, ενώ διαθέτει και φόρουμ, όπου οι φαν θα μπορούν να μιλούν διαδικτυακά για σχετικά θέματα, να ενημερώνονται κ.ο.κ. Περισσότερες πληροφορίες στο dg-premium.com.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή