Το tweet του Τραμπ για το «θλιβερό ορόσημο» των 100.000 νεκρών από τον κορωνοϊό

Το tweet του Τραμπ για το «θλιβερό ορόσημο» των 100.000 νεκρών από τον κορωνοϊό

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μήνυμα για το τραγικό ορόσημο των 100.000 και πλέον θανάτων στις ΗΠΑ από την Covid-19 έστειλε ο πρόεδρος της χώρας Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter, μία ημέρα αφότου ξεπεράστηκε το όριο και η σιωπή του σχολιάστηκε.

«Φτάσαμε μόλις σε ένα πολύ θλιβερό ορόσημο με τους θανάτους από την πανδημία του νέου κορωνοϊού να φθάνουν τους 100.000. Προς όλες τις οικογένειες και τους φίλους όσων πέθαναν, θέλω να εκφράσω την ειλικρινή συμπάθειά μου και αγάπη για όλα όσα αυτοί οι υπέροχοι άνθρωποι υποστήριζαν και αντιπροσώπευαν. Ο Θεός μαζί σας!», ήταν το tweet που ανήρτησε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Παρόμοια κίνηση στα social media έκανε και ο αντιπρόεδρος της αμερικανικής κυβέρνησης. «Οι καρδιές και οι προσευχές μας είναι με όλες τις οικογένειες των περισσότερων από 100.000 Αμερικανών που έχουν χάσει τη ζωή τους από τον κορωνοϊό» έγραψε ο Μάικ Πενς στο Twitter. 

« Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τους αγαπημένους σας ή την απώλεια σας. Ο Θεός να τους ευλογεί και ο Θεός να σας ευλογεί όλους» συμπλήρωσε. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή