To καλοκαίρι μας περιμένει στην Costa Navarino

To καλοκαίρι μας περιμένει στην Costa Navarino

2' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Costa Navarino είναι έτοιμη να υποδεχθεί ξανά τους επισκέπτες της στα ξενοδοχεία The Westin Resort Costa Navarino και The Romanos, a Luxury Collection Resort από τις 19 Ιουνίου, με νέες εμπειρίες και  υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Η εύκολη οδική πρόσβαση, οι άπειρες δυνατότητες για υπαίθριες δραστηριότητες, η μαγευτική παραλία που εκτείνεται σε μήκος 1χλμ. και οι 259 βίλες, σουίτες και δωμάτια με ιδιωτικές πισίνες, είναι μερικά μόνο από τα συστατικά που θα κάνουν τις φετινές διακοπές, μοναδικές.

To καλοκαίρι μας περιμένει στην Costa Navarino-1
To καλοκαίρι μας περιμένει στην Costa Navarino-2

Οι εγκαταστάσεις και δραστηριότητες στο Navarino Dunes με μεγάλη διασπορά μεταξύ τους, βρίσκονται σε μία συνολική έκταση 1.300 στρεμμάτων, εξασφαλίζοντας ιδιωτικότητα και άπλετο χώρο. Σε συνδυασμό με τους άνετους κοινόχρηστους χώρους, το υψηλό αίσθημα ευθύνης και την εφαρμογή ενισχυμένων μέτρων υγιεινής και ασφάλειας, η Costa Navarino θα είναι ο ιδανικός προορισμός για ξέγνοιαστες διακοπές το φετινό καλοκαίρι.

To καλοκαίρι μας περιμένει στην Costa Navarino-3

«Εκτός από τα πρωτόκολλα που απαιτούνται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ.) και τις Ελληνικές Αρχές, στην Costa Navarino θα εφαρμόσουμε ακόμη πιο ενισχυμένα μέτρα, ώστε οι επισκέπτες και οι συνεργάτες μας, να νιώθουν ασφαλείς.

Είναι η απόλυτη προτεραιότητά μας», τονίζει ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΕΜΕΣ, Στέφανος Θεοδωρίδης.

Μεταξύ άλλων, τα ξενοδοχεία στην Costa Navarino θα υιοθετήσουν το πρωτοποριακό σύστημα που ανέπτυξε η Marriott, η οποία μέσα από την πρωτοβουλία «Commitment to Cleanliness|, θέτει νέα πρότυπα και προδιαγραφές για τη διαχείριση της καθαριότητας και υγιεινής στη φιλοξενία.

To καλοκαίρι μας περιμένει στην Costa Navarino-4

Επιπλέον μέτρα που λαμβάνει η Costa Navarino, περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: δημιουργία Ιατρικού Κέντρου που θα λειτουργεί  24/7, θερμομέτρηση σε επισκέπτες, συνεργάτες και προμηθευτές κατά την είσοδο, μοριακά τεστ στους συνεργάτες σε τακτά διαστήματα, πρόσληψη εξειδικευμένου προσωπικού για απολυμάνσεις, πρόσληψη επιπλέον συνεργατών συνολικά λόγω των αυξημένων αναγκών σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας.

Χάρη στην απέραντη παραλία του Navarino Dunes, το μπάνιο θα είναι μια ξέγνοιαστη εμπειρία, ενώ οι πισίνες των ξενοδοχείων που έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με βάση τα πιο απαιτητικά ευρωπαϊκά πρότυπα, διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα νερού και εξαιρετικές συνθήκες υγιεινής.

To καλοκαίρι μας περιμένει στην Costa Navarino-5

Η Costa Navarino θα προσφέρει και φέτος, εμπειρίες για όλη την οικογένεια. Ειδικά τα παιδιά και  έφηβοι, θα έχουν φέτος την «τιμητική» τους: μέσα από μια αποκλειστική συνεργασία με το Athens Clue, δημιουργούνται δύο νέες δραστηριότητες που ξεχωρίζουν: ένα πρωτότυπο, υπαίθριο escape room και ένας χώρος virtual gaming. 

To καλοκαίρι μας περιμένει στην Costa Navarino-6

Μέσα στον Ιούλιο θα ξεκινήσει το πρόγραμμα «Ολυμπιακά Παιχνίδια» που έχει αναπτύξει η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία, με στόχο να φέρει τα παιδιά κοντά στον Ολυμπισμό. Στο πρόγραμμα αυτό συμμετέχουν Έλληνες Ολυμπιονίκες, Παγκοσμιονίκες και Ολυμπιακοί εκπαιδευτές, οι οποίοι θα μεταδώσουν στα παιδιά τις αξίες του Ολυμπισμού και θα τους δώσουν κίνητρο να τις εφαρμόζουν στη ζωή τους, ενθαρρύνοντάς τους παράλληλα, να παίρνουν μέρος σε αθλητικές δραστηριότητες.

Το φυσικό περιβάλλον της Μεσσηνίας και οι δραστηριότητες που προσφέρει η Costa Navarino, συνθέτουν τον ιδανικό συνδυασμό για άνετες εξορμήσεις για κάθε ηλικία: βόλτες με ποδήλατα και κολύμπι στη Βοϊδοκοιλιά, πεζοπορία και ιδιωτικό πικνίκ με παραδοσιακές μεσσηνιακές γεύσεις, θαλάσσια σπορ όπως ιστιοπλοΐα, καταδύσεις, wind surfing και kite surfing, μαθήματα γκολφ στα signature γήπεδα της Costa Navarino, αθλήματα ρακέτας και πολλά ακόμη.

To καλοκαίρι μας περιμένει στην Costa Navarino-7

Τα 21 εστιατόρια, καφέ και lounge bars σε ανοικτούς χώρους, αλλά και η διοργάνωση ιδιωτικών δείπνων στους ελαιώνες και στους privé εξωτερικούς χώρους των εστιατορίων, δίνουν αμέτρητες δυνατότητες σε μικρές παρέες, να γευθούν την τοπική και διεθνή κουζίνα, με ανανεωμένα à la carte μενού και με τα πιο φρέσκα συστατικά από τοπικούς παραγωγούς.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να καλέσετε στο 27230-95000, ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Costa Navarino.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή