«Στην Μπαρτσελόνα ο Καλάθης αν πει όχι στον ΠΑΟ»

«Στην Μπαρτσελόνα ο Καλάθης αν πει όχι στον ΠΑΟ»

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προβάδισμα απόκτησης του Νικ Καλάθη, που δύσκολα μπορούν να καλύψουν άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες της Ευρωλίγκας, έχει η Μπαρτσελόνα  και εφόσον ο διεθνής πλέι μέικερ λύσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό. Οι Καταλανοί, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας Mundo Deportivo, έχουν καταθέσει επίσημη προσφορά στον εκπρόσωπό του για την υπογραφή τριετούς συμβολαίου και συνολικές αποδοχές 5,5 εκατ. ευρώ. Η Μπαρτσελόνα έχει προσεγγίσει χρονικά τον Καλάθη, νωρίτερα από κάθε άλλη ομάδα και αυτή η κίνησή της έχει εκτιμηθεί από τον παίκτη. Η υπογραφή συμβολαίου από την Μπαρτσελόνα και τον Καλάθη δεν πρόκειται να γίνει και να ανακοινωθεί, πριν ο παίκτης απαντήσει επίσημα στον Παναθηναϊκό ότι δεν αποδέχεται την πρόταση περικοπής.

Επίθεση Γιαννακόπουλου

Σε νέα φάση έντασης, τουλάχιστον από την πλευρά του Παναθηναϊκού, εισήλθαν οι σχέσεις της ελληνικής ομάδας με την Ευρωλίγκα. Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργάνωσης, Τζόρντι Μπερτομέου, ο οποίος υποστήριξε ότι «ο Παναθηναϊκός ξέρει ότι εκτός της Eυρωλίγκας δεν έχει καλύτερο σενάριο, αλλά πολύ χειρότερο σενάριο. Και παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν έχει βγάλει αντίστοιχες ανακοινώσεις, αυτό δεν συνέβη ποτέ», η απάντηση του Δ. Γιαννακόπουλου στο Instagram, ανέφερε βαρείς χαρακτηρισμούς και «άνοιξε» πάλι την προοπτική ένταξης στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Πώς είναι δυνατόν για μια λίγκα 20 ετών με όλα τα “μεγάλα” κλαμπ να μην είναι σε θέση να ανταγωνιστεί οικονομικά μια νεογέννητη λίγκα που δεν έχει ακόμα “μεγάλα” ονόματα; Επομένως, δεν υπάρχει καλύτερο σενάριο από το να μας γ@@@νε οι μαφιόζοι κάθε εβδομάδα… να αντιμετωπιζόμαστε με ασέβεια σε όλες τις πτυχές και στις δηλώσεις… να εκβιάζονται και να συμμορφώνονται με δικτατορικές αποφάσεις… οικονομικές υποχρεώσεις δεν πληρώνονται εγκαίρως και ούτε καν είπε τι θα συμβεί στο (άμεσο) μέλλον με τις πληρωμές;».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή