Μύκονος εμπιστευτικό

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έχουμε δει εκκεντρικά συνολάκια στα πλακόστρωτα της Μυκόνου, όμως ο εξοπλισμός ατομικής προστασίας σαν αυτόν που φορούν οι τρεις άνδρες και στον οποίο το μάτι μας έχει πια συνηθίσει το 2020, κάνει πρεμιέρα φέτος στη Μικρή Βενετία.

Από τις 15 Ιουνίου ξεκινά και επίσημα η τουριστική περίοδος, με τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς να χαλαρώνουν και τους τουρίστες από το εξωτερικό να επιστρέφουν στα γνωστά τους λημέρια.

Το lockdown είναι παρελθόν ακόμη και για τα νησιά, και η τήρηση των μέτρων προστασίας, όπως αυτά που έχουν πάρει οι εργολάβοι της φωτογραφίας για να μεταφέρουν μπάζα, αλλά και αυτά που πρέπει να τηρηθούν σε μαγαζιά, εστιατόρια, μπαρ και ξενοδοχεία, είναι το τελευταίο μας οχυρό για να αντισταθούμε σε νέα, πιθανόν εισαγόμενη, διασπορά.

Αυτό που θα έχει ενδιαφέρον είναι να δούμε πώς θα κινηθούν φέτος οι επισκέπτες της Χώρας της Μυκόνου στα πλακόστρωτα στενά της, στα οποία τα βράδια συνήθως επικρατεί το αδιαχώρητο, δίνοντας νέα διάσταση στην έννοια του συγχρωτισμού. Θα τηρηθεί το social distancing εκεί; Θα το δούμε. Το σίγουρο είναι ότι θα φορεθούν μερικές πολύ μοδάτες μάσκες…■

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή