TAG HEUER Monaco Grand Prix de Monaco Historique Limited Edition

TAG HEUER Monaco Grand Prix de Monaco Historique Limited Edition

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ιστορικό ράλι αυτοκινήτων που γίνεται κάθε δύο χρόνια στην πόλη των Μονεγάσκων απέκτησε νέο επίσημο χορηγό και χρονομέτρη. Η νέα συνεργασία με την TAG Heuer βέβαια δεν είναι παρά άλλη μία επιβεβαίωση των στενών δεσμών που διατηρεί η ελβετική εταιρεία με το πριγκιπάτο του Μονακό, δεδομένου ότι είναι και το Επίσημο Ρολόι του Grand Prix του Μονακό όπως και ο Επίσημος Εταίρος Ωρολογίων του Μουσείου Monaco Top Cars Collection.

TAG HEUER Monaco Grand Prix de Monaco Historique Limited Edition-1

Δυστυχώς, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, το ιστορικό ράλι που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί φέτος, από τις 8 έως τις 10 Μαΐου 2020, ακυρώθηκε. Η διοργανώτρια αρχή προετοιμάζει την επόμενη έκδοσή του, οπότε είμαστε σε αναμονή της σχετικής ανακοίνωσης. Η TAG Heuer παρουσίασε ωστόσο μία συναρπαστική έκδοση του εμβληματικού της μοντέλου Monaco με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας της με το ράλι.

TAG HEUER Monaco Grand Prix de Monaco Historique Limited Edition-2
Η αφίσα του φετινού ράλι, που ακυρώθηκε λόγω του Covid-19.

 

Απολύτως εναρμονισμένο με τον κόσμο των αγώνων ταχύτητας, το νέο TAG Heuer Monaco Grand Prix de Monaco Historique Limited Edition παίζει χρωματικά με την αντίθεση του κόκκινου και του λευκού. Η ατσάλινη κάσα του, στη γνώριμη διάσταση 39 x 39 mm, έχει σατινέ και γυαλισμένες επιφάνειες, καλύπτεται από ένα ελαφρώς πομπέ κρύσταλλο ζαφειριού και είναι στεγανή μέχρι 100 μέτρα.

TAG HEUER Monaco Grand Prix de Monaco Historique Limited Edition-3

Στη δεξιά γωνία του καντράν, επάνω στο κόκκινο φόντο, εμφανίζεται το ασημί αυτοκινητάκι-αντίκα που είναι το σύμβολο του Grand Prix de Monaco Historique.

TAG HEUER Monaco Grand Prix de Monaco Historique Limited Edition-4

Από την πίσω πλευρά του ρολογιού, επάνω στο διαφανές κρύσταλλο ζαφειριού είναι τυπωμένο το λογότυπο του Grand Prix de Monaco Historique. Στο εσωτερικό διακρίνεται ο λεπτού προφίλ Calibre Heuer 02, ο οποίος λειτουργεί με συχνότητα 4 Hz (28.800 ταλαντώσεις/ώρα) και προσφέρει εντυπωσιακή ενεργειακή αυτονομία 80 ωρών.

TAG HEUER Monaco Grand Prix de Monaco Historique Limited Edition-5

Ο αυτόματος μηχανισμός χρονογράφου απαρτίζεται από 168 ανεξάρτητα μέρη και διαθέτει τροχό τύπου στήλης (column-wheel) και κάθετο συμπλέκτη. Το νέο ρολόι κυκλοφορεί σε συλλεκτική έκδοση 1.000 αντιτύπων, γι’ αυτό άλλωστε φέρει χαραγμένο στο πίσω μέρος της κάσας τη φράση «Limited Edition One of 1000».

TAG HEUER Monaco Grand Prix de Monaco Historique Limited Edition-6

Διατίθεται σε μία κόκκινη κασετίνα, διακοσμημένη με την ασπρόμαυρη σημαία των αγώνων, όπως οι ιστορικές κασετίνες ρολογιών της Heuer. Προκειμένου να το αποκτήσετε, μπορείτε να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα της TAG Heuer το συντομότερο και να το παραγγείλετε.

Περισσότερες πληροφορίες για την TAG Heuer και τα εξουσιοδοτημένα σημεία πώλησης, εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή