Υποστήριξη του Γηροκομείου Αθηνών από το πρόγραμμα “Σπίτια Ζωής” του Douleutaras.gr

Υποστήριξη του Γηροκομείου Αθηνών από το πρόγραμμα “Σπίτια Ζωής” του Douleutaras.gr

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης της, η μεγαλύτερη διαδικτυακή πλατφόρμα εύρεσης επαγγελματιών για το σπίτι, Douleutaras.gr, ξεκίνησε το πρόγραμμα “Σπίτια Ζωής”. Μια σειρά πρωτοβουλιών, που προσφέρουν “ζωή” σε σπίτια, κτίρια ή δομές που χρειάζονται υποστήριξη. “Σπίτια” που φιλοξενούν ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, που στεγάζουν βασικές κοινωνικές λειτουργίες ή αποτελούν κομμάτι της ιστορίας μας.

Πρώτος σταθμός, το σπίτι που φιλοξενεί τους πιο αγαπημένους μας ανθρώπους, τους ηλικιωμένους του Γηροκομείου Αθηνών. Επαγγελματίες τεχνίτες που ανήκουν στο δίκτυο της πλατφόρμας, προσέφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους, παρέχοντας τεχνικές εργασίες για τη βελτίωση των δομών του Γηροκομείου.

Υποστήριξη του Γηροκομείου Αθηνών από το πρόγραμμα  “Σπίτια Ζωής” του Douleutaras.gr-1

Ο CEO και Co-founder του Douleutaras.gr, Ανδρέας Γραμμάτης αναφέρει: “Καθημερινά οι επαγγελματίες μας φροντίζουν εκατοντάδες σπίτια σε Αττική και Θεσσαλονίκη. Ξεκινήσαμε σε συνεργασία μαζί τους την πρωτοβουλία αυτή για να φροντίσουμε “σπίτια” που έχουν περισσότερο ανάγκη την προσοχή μας. Η στήριξη του Γηροκομείου Αθηνών αποτελεί μόνο την αρχή, ενώ θα ακολουθήσουν με την αρωγή των συνεργατών μας και άλλες δομές και κτίρια που το έχουν ανάγκη.”

Το Douleutaras.gr συνεργάζεται με ένα δίκτυο 3.500+ επαγγελματιών από 90 ειδικότητες για το σπίτι. Έχοντας ήδη διαχειριστεί περισσότερα από 600.000 αιτήματα εργασιών από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα και με 400.000 επισκέψεις/μήνα, το Douleutaras.gr αποτελεί κορυφαία πλατφόρμα εύρεσης επαγγελματιών για το σπίτι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή