Δωρεάν και «οργανωμένες» οι ελεύθερες παραλίες σε Βάρη – Βούλα – Βουλιαγμένη

Δωρεάν και «οργανωμένες» οι ελεύθερες παραλίες σε Βάρη – Βούλα – Βουλιαγμένη

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώθηκαν όλες οι απαιτούμενες εργασίες στις ελεύθερες παραλίες του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κι έτσι είναι καθ’ όλα έτοιμες, καθαρές και οργανωμένες για να υποδεχθούν με ασφάλεια τους λουόμενους.

Η δημοτική Αρχή, ακολουθώντας αυστηρά τις σχετικές εγκυκλίους των Υπουργείων και του ΕΟΔΥ, προχώρησε στη συντήρηση των υποδομών, στον καθαρισμό των ακτών, στην τοποθέτηση για δωρεάν χρήση ψάθινων ομπρελών σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, στην εγκατάσταση του seatrack για άτομα με κινητικά προβλήματα, αλλά και στην τοποθέτηση χημικών τουαλετών και αποδυτηρίων.

Συγκεκριμένα έχουν ήδη τοποθετηθεί 150 ψάθινες ομπρέλες στις ελεύθερες παραλίες της Βούλας, δίπλα από το Δημαρχείο, στο μικρό Καβούρι, στο πρώην εστιατόριο Ακτή και στην ανατολική παραλία της Βάρκιζας, 20 χημικές τουαλέτες στις ελεύθερες παραλίες στο κάμπινγκ Βούλας, στην Παναγίτσα Βούλας, στο πρώην ΒΟ, στο πάρκινγκ του Ομίλου Βούλας (ΝΑΟΒ), στη δυτική και την ανατολική παραλία Βάρκιζας και 15 αποδυτήρια στις ελεύθερες παραλίες δίπλα από το Δημαρχείο, στο πρώην ΒΟ και στο ΝΑΟΒ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή