Τηλεοπτικές προτάσεις

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γάμος και καριέρα

Η ρομαντική κομεντί «Οι φήμες λένε», σε σκηνοθεσία Ρομπ Ράινερ, με τους Κέβιν Κόστνερ, Τζένιφερ Ανιστον, Σίρλεϊ Μακ Λέιν, Μίνα Σουβάρι, θα προβληθεί απόψε από το Open (21.00). Η Σάρα Χάτινγκερ είναι απογοητευμένη από τη ζωή της. Ο σύντροφός της της ζητεί να παντρευτούν και η ίδια συμφωνεί, χωρίς να είναι σίγουρο εάν αυτό είναι που θέλει πραγματικά. Η δε καριέρα της πάει από το κακό στο χειρότερο, καθώς το δημοσιογραφικό της δαιμόνιο έχει περιοριστεί στις στήλες αναγγελίας θανάτων των New York Times.

Τσάκι Τσαν εν δράσει

«Ο κατάσκοπος της διπλανής πόρτας», που έρχεται απόψε στον Alpha (22.00), είναι μια ταινία γεμάτη… Τσάκι Τσαν. Ο Μπομπ Χο, ένας υπερκατάσκοπος της CIA, αποφασίζει να εγκαταλείψει τους κινδύνους της δουλειάς του και να ζήσει μια ήρεμη ζωή μαζί με την όμορφη γειτόνισσά του, πρέπει όμως πρώτα να κερδίσει την εκτίμηση των τριών ιδιότροπων παιδιών της. Μια απόρρητη φόρμουλα, που θα βρεθεί σε έναν από τους υπολογιστές τους, θα προκαλέσει την παρέμβαση ενός Ρώσου τρομοκράτη. Με τους Αμπερ Βαλέτα, Μαντλίν Κάρολ.

Ομηροι των ανταρτών

Μια κατάσταση ομηρίας είναι το θέμα της αμερικανικής ταινίας «Bel canto», παραγωγής 2018, η οποία κάνει πρεμιέρα απόψε στο Cosmote Cinema1 HD (21.00). Πλούσιος επιχειρηματίας πηγαίνει σε ένα ιδιωτικό πάρτι γενεθλίων με υψηλούς προσκεκλημένους, όπου θα τραγουδήσει και η διάσημη σοπράνο Ροξάν Κρος. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, εισβάλλουν ένοπλοι αντάρτες και κρατούν τους καλεσμένους ομήρους επί ένα μήνα. Πρωταγωνιστούν: Τζουλιάν Μουρ, Κεν Γουατανάμπε, Κρίστοφερ Λαμπέρτ, Σεμπάστιαν Κοχ.

Θερινά σινεμά για πάντα

Τα θερινά σινεμά… μετακομίζουν απόψε στην ΕΡΤ2 (22.00). Στην ιστορία των θερινών κινηματογράφων ανατρέχει η εκπομπή του Νίκου Τριανταφυλλίδη «Τα στέκια». Οι χώροι αυτοί, που επί πολλές δεκαετίες συντροφεύουν τα ελληνικά καλοκαίρια, είναι βαθιά συνδεμένοι με τα χρόνια της αθωότητας και της ανεμελιάς, αλλά και με τις μυρωδιές του γιασεμιού, του ποπ κορν και του Autan – για τους λιγότερο ρομαντικούς. Οι ιδιοκτήτες τους μοιάζουν με τους οικοδεσπότες μιας αυλής: μας προσκαλούν να δούμε τι έχουν σκαρώσει στο εσωτερικό της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή