Η Angry Kitzia είναι η νέα «γκρινιάρα» γάτα

Η Angry Kitzia είναι η νέα «γκρινιάρα» γάτα

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βρέθηκε η διάδοχος της «μουτρωμένης γάτας» που ήταν για χρόνια φαινόμενο στο διαδίκτυο και είχε εμφανιστεί ακόμη και σε τηλεοπτική ταινία του 2014 με τίτλο «Grumpy Cat’s Worst Christmas Ever».

Η… αυθεντική Grumpy Cat (Γκρινιάρα ή Μουτρωμένη Γάτα) από το Morristown της Αριζόνα, λεγόταν Τardar Sauce και πέθανε τον Μάιο του 2019 σκορπώντας θλίψη στα εκατομμύρια των θαυμαστών της. 

Τώρα, η Kitzia με το περιφρονητικό βλέμμα που μπορεί να προκαλέσει φόβο, φαίνεται να κερδίζει τον τίτλο της πιο «μουτρωμένης γάτας» (crumpy cat). Η Kitzia είναι γάτα tabby, με τιγρέ τρίχωμα έχει συνεχώς βλέμμα ενοχλημένο, αν και το όνομά της στα ουκρανικά σημαίνει «γατάκι». 

Η γάτα ζει στη Φλόριντα των ΗΠΑ με την Ουκρανή φωτογράφο Viktoriia Otdielnova, σύμφωνα με το Bored Panda.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύσει στο Instagram, στη σελίδα @grumpy_kitzia η Viktoriia Otdielnova έχουν ήδη προσελκύσει 58.000 ακόλουθους.

 

Το 2018, η φωτογράφος αντιλήφθηκε πόσο αστείο είναι το διαρκές κατσούφιασμα της γάτας της, οπότε ξεκίνησε να την προβάλει στα social media και, όπως αποδεικνύεται, οι χρήστες εντυπωσιάζονται από τις ξεκαρδιστικές εκφράσεις της Kitzia.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή