«Αηδία» για το σχόλιο Τραμπ εκφράζει ο κυβερνήτης Κουόμο

«Αηδία» για το σχόλιο Τραμπ εκφράζει ο κυβερνήτης Κουόμο

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μια ανάρτηση στις παρυφές της θεωρίας συνωμοσίας επέλεξε να κάνει αισθητή την παρουσία του ο Ντόναλντ Τραμπ, λίγες ώρες πριν από την κηδεία του Τζορτζ Φλόιντ.

Με ανάρτησή του στο twitter o Τραμπ υιοθέτησε ένα ρεπορτάζ του -φιλικού προς τον ίδιο «One America News Network», σύμφωνα με το οποίο ο 75χρονος διαδηλωτής στο Μπάφαλο, ο οποίος κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων για τον θάνατο του 46χρονου Αφροεαμερικανού απωθήθηκε βίαια από αστυνομικούς με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και τραυματισθεί σοβαρά, ίσως είναι μέλος του κινήματος «antifa».

Ο  Τραμπ μάλιστα εκτίμησε ότι ο 75χρονος έπεσε στο έδαφος πιο έντονα από όσο σπρώχθηκε και διερωτήθηκε αν όλο ατό ήταν στημένο.

Το tweet του Τραμπ προκαλεί ήδη αντιδράσεις με τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο να δηλώνει «αηδία» για το σχόλιο του Προέδρου, καλώντας τον να απολογηθεί: «Εκανε ένα tweet που με εκπλήσσει ακόμα και μετά από όλα αυτά τα tweets που έχει κάνει», είπε μεταξύ άλλων ο Κουόμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή