Επίθεση με βιτριόλι: Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε η 35χρονη

Επίθεση με βιτριόλι: Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε η 35χρονη

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενώπιον του Εισαγγελέα οδηγήθηκε η 35χρονη γυναίκα που φέρεται ως υπαίτια για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στην είσοδο της εργασίας του θύματος στις 20 Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δικογραφία που διαβιβάζει η Ασφάλεια στον Εισαγγελέα αφορά το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατηγορία που εφόσον αποδοθεί στην 35χρονη , την φέρνει αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο προσωρινής κράτησης. Περιλαμβάνεται επίσης και το αδίκημα της απείθειας .

Η 35χρονη φέρεται να έριξε το καυστικό υγρό στην Ιωάννα πιστεύοντας ότι το θύμα σχετιζόταν με άντρα που είχε σχετιστεί και η ίδια. Ωστόσο σύμφωνα με τον συνήγορο που της όρισε η οικογένειά της, κ. Σάκη Κεχαγιόγλου, η 35χρονη αρνείται κάθε εμπλοκή με την υπόθεση.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η 35χρονη θα ζητήσει από τον ανακριτή προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία της αφού ενημερωθεί για τα στοιχεία της ογκώδους δικογραφίας που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή