Με φόντο το διάσημο ηλιοβασίλεμα η συνέντευξη Μητσοτάκη στην Σαντορίνη (φωτογραφίες)

Με φόντο το διάσημο ηλιοβασίλεμα η συνέντευξη Μητσοτάκη στην Σαντορίνη (φωτογραφίες)

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με φόντο το διάσημο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης, το ηφαίστειο και τη Θηρασιά, έγινε η συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη στο νησί, στους ανταποκριτές ξένου Τύπου για το άνοιγμα της τουριστικής περιόδου. 

Μάλιστα, ανεβαίνοντας στο βήμα ο πρωθυπουργός τόνισε ότι έχει να ανταγωνιστεί μία από τις ωραιότερες θέες στον κόσμο. «Σήμερα η εικόνα εξακολουθεί να είναι υπέροχη. Κόβει την αναπνοή και εμπνέει», τόνισε.

Με φόντο το διάσημο ηλιοβασίλεμα η συνέντευξη Μητσοτάκη στην Σαντορίνη (φωτογραφίες)-1

«Ο ελληνικός τουρισμός επέστρεψε. Σήμερα το μήνυμά μου είναι απλό, ελάτε στην Ελλάδα, πείτε στους φίλους σας, στους αναγνώστες σας, στους ακροατές σας, στους τηλεθεατές σας ότι έχουμε ανοιξει κι ότι είναι καλοδεχούμενοι», ήταν το μήνυμα που έστειλε από τη Σαντορίνη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε εκπροσώπους του διεθνούς Τύπου.

Με φόντο το διάσημο ηλιοβασίλεμα η συνέντευξη Μητσοτάκη στην Σαντορίνη (φωτογραφίες)-2

Κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας, δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο παρακολούθησαν την συνέντευξη του πρωθυπουργού, ενώ οι κάμερες κατέγραφαν τις μαγευτικές εικόνες. 

Με φόντο το διάσημο ηλιοβασίλεμα η συνέντευξη Μητσοτάκη στην Σαντορίνη (φωτογραφίες)-3

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι η Ελλάδα προετοιμάζεται για ένα ιδιότυπο καλοκαίρι, καθώς λόγω πανδημίας έχει αλλάξει ο τρόπος ζωής, δουλειάς, το πως χαιρετάμε ο ένας τον άλλο, «ακόμη και το πώς προσπαθούμε τελικά να διαφυλάξουμε τη φήμη μας ως ένας εμβληματικός τόπος διακοπών».

Με φόντο το διάσημο ηλιοβασίλεμα η συνέντευξη Μητσοτάκη στην Σαντορίνη (φωτογραφίες)-4
 
Με φόντο το διάσημο ηλιοβασίλεμα η συνέντευξη Μητσοτάκη στην Σαντορίνη (φωτογραφίες)-5

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή