Ομολόγησε η 33χρονη για την απαγωγή της Μαρκέλλας – Διώκεται για βιασμό και πορνογραφία

Ομολόγησε η 33χρονη για την απαγωγή της Μαρκέλλας – Διώκεται για βιασμό και πορνογραφία

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κακουργηματική δίωξη για αρπαγή, βιασμό και πορνογραφία ανηλίκου άσκησε η εισαγγελέας πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης εις βάρος της 33χρονης που συνελήφθη ως δράστις της απαγωγής της 10χρονης μαθήτριας στη Θεσσαλονίκη.

Η κατηγορούμενη εντοπίστηκε την Τετάρτη στην παραλία Κατερίνης, όπου είχε διαφύγει μετά την απελευθέρωση της ανήλικης, το μεσημέρι του Σαββάτου, λιγότερο από 48 ώρες μετά την αρπαγή της. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η συλληφθείσα ομολόγησε κατά την πολύωρη ανάκρισή της. Δήλωσε άνεργη και παραδέχθηκε ότι περιστασιακά εκδίδεται.

Σύμφωνα με την κατάθεση της μικρής μαθήτριας, η απαγωγέας της την είχε μακιγιάρει και τη φωτογράφιζε. Στο αίμα της ανηλίκου ανιχνεύθηκαν ναρκωτικές ουσίες, ωστόσο κατά την ιατροδικαστική εξέταση δεν είχαν προκύψει ίχνη κακοποίησης.

Η 33χρονη φέρεται να γνώριζε από παλιά τη Μαρκέλλα, καθώς διέμενε στην ίδια γειτονιά όπου ζει η οικογένεια της 10χρονης.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή