Στ. Πέτσας για καμπάνια κορωνοϊού στα ΜΜΕ: «Οταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες θα δοθούν τα ποσά»

Στ. Πέτσας για καμπάνια κορωνοϊού στα ΜΜΕ: «Οταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες θα δοθούν τα ποσά»

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απάντηση στις αιτιάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως «ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να κρύβει τη λίστα με τα ποσά που έλαβαν ΜΜΕ» έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, σημειώνοντας πως «όλη η φασαρία γίνεται από ένα συγκεκριμένο μέσο που συκοφαντεί τον πρωθυπουργό και την οικογένειά του, χωρίς κανένα ντοκουμέντο».

Παράλληλα, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κ. Πέτσας κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, «να ενημερώσει πόσα χρήματα δόθηκαν στο συγεκριμένο μέσο προτίμησής του την περίοδο διακυβέρνησής του».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναφερόμενος στη λίστα των ΜΜΕ για την ενημερωτική καμπάνια για τον κορωνοϊό, τόνισε πως «δεν μπορεί να δοθούν ποσά στη δημοσιότητα πριν ολοκληρωθεί η καμπάνια και οι διαδικασίες. Τώρα διεξάγεται ποιοτική έρευνα. Όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες θα δοθούν τα ποσά».

Νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως «είναι ζήτημα αυτονόητης λογοδοσίας και Δημοκρατίας ο κ. Μητσοτάκης να δώσει σήμερα κιόλας τη λίστα με τα ποσά χωρίς άλλες υπεκφυγές», ενώ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «αντί απαντήσεων για τα ανύπαρκτα Μέσα, υπεκφεύγει με διαρροές χυδαίων συμψηφισμών για το τι έκαναν προηγούμενες κυβερνήσεις, για να κερδίσει χρόνο και να μαγειρέψει τα νούμερα». Επιπλέον, απηύθυνε στον κ. Μητσοτάκη το ερώτημα «αν θα ζητήσει την παραίτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου ή θα τον καλύψει, μετακινώντας τον απλά σε άλλη θέση, γιατί ό,τι έκανε ήταν κατ' εντολή πρωθυπουργού».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή