Μήπως, λέω μήπως, τον παρεξήγησαν;

Μήπως, λέω μήπως, τον παρεξήγησαν;

Κύριε διευθυντά

Διάβασα την επικριτική επιστολή της κ. Γεωργαρίου (11-6-20) σχετικά με το άρθρο του κ. Δρυμιώτη περί σεξισμού (7-6-20), καθώς και την απάντηση του αρθρογράφου. Κατανοώ απολύτως την απογοήτευση του κ. Δρυμιώτη, ως θύματος μιας αναίτιας παρεξηγήσεως, και δικαιολογώ το ξέσπασμά του, παρά την προσπάθειά του να παραμείνει αξιοπρεπής, καθώς και εγώ, στη θέση του, θα δυσκολευόμουν να συγκρατηθώ.

Φανταζόμουν πως το θέμα θα έκλεινε εκεί. Διάβασα, όμως, με κατάπληξη νέα επιστολή (16-6-20), στην οποία η επιστολογράφος κ. Αλεξίου δηλώνει ότι διακόπτει τη συνδρομή της στην «Καθημερινή» διότι η τελευταία δέχθηκε να φιλοξενήσει τέτοιο σεξιστικό άρθρο. Είμαι βέβαιος πως πίσω από τέτοιες παρανοήσεις και ακρότητες κρύβονται προκαταλήψεις και ιδεοληψίες, γι’ αυτό και επιθυμώ να εκφράσω τη συμπαράστασή μου στον κ. Δρυμιώτη και, παράλληλα, την εκτίμησή μου στην εφημερίδα σας για την αξιοπρεπή και ουδέτερη στάση της.

Γιαννης Βουλιουρης, Φυσικός – ηλεκτρον. μηχανικός

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή