Αγορά ενός Jeep τώρα με πρώτη δόση από το 2021

Αγορά ενός Jeep τώρα με πρώτη δόση από το 2021

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την παραγωγή του Compass για την ευρωπαϊκή αγορά να πραγματοποιείται πλέον στο εργοστάσιο του Mέλφι στην Ιταλία, η Jeep ανταποκρίνεται ταχύτερα στην αυξανόμενη ζήτηση του μοντέλου, ενώ παράλληλα εμπλουτίζει περαιτέρω την γκάμα του διαθέτοντας για πρώτη φορά έκδοση με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και κίνηση αποκλειστικά στους εμπρός τροχούς.

Στο συγκεκριμένο μοντέλο χρησιμοποιείται ο νέος 4κύλινδρος turbo βενζινοκινητήρας των 1.3 λίτρων με απόδοση 150 ίππους που συνδυάζεται με το προηγμένο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DDCT, το οποίο διαθέτει και λειτουργία sport. Διατηρώντας την αυξημένη απόσταση από το έδαφος και τον στιβαρό χαρακτήρα, το νέο αυτόματο 2WD Compass, προσφέρει άνεση σε εντός και εκτός δρόμου διαδρομές και παράλληλα χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης καυσίμου και ρύπων που του εξασφαλίζουν ελεύθερη πρόσβαση στον δακτύλιο. Είναι διαθέσιμο και με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων και απόδοση 130 ίππους. 

Η γκάμα του Compass –όπως και εκείνη του Renegade– θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο με τις νέες Plug-in Hybrid εκδόσεις. Εφοδιασμένες με το υβριδικό σύστημα 4xe, θα προσφέρουν προηγμένη τετρακίνηση, υψηλή απόδοση (190-240 ίππους), αμιγώς ηλεκτρική κίνηση με αυτονομία 50 χλμ. και εκπομπές CO2 μικρότερες των 50 γρμ./χλμ.

Το νέο εμπορικό πρόγραμμα, Jeep Freedom Days, σας φέρνει πιο κοντά στο Jeep που επιθυμείτε. Μέσω της FCA Bank προσφέρει προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα με δυνατότητα αποπληρωμής της 1ης δόσης από το 2021. Ολα τα παραπάνω συνδυάζονται με την 4ετή εργοστασιακή εγγύηση των 160.000 χλμ. και την 4ετή οδική βοήθεια. Το πρόγραμμα Jeep Freedom Days καλύπτει όλη την γκάμα μοντέλων της μάρκας: το Renegade, το Compass, το πολυτελές Cherokee και βέβαια το θρυλικό Wrangler.

Η γκάμα του Jeep Compass είναι διαθέσιμη με τιμές που ξεκινούν από τις 22.900 ευρώ (1.3T Sport), ενώ στις 27.900 ευρώ θα διατίθεται η έκδοση 1.3Τ 150hp DDCT Longitude, απολαμβάνοντας –όπως όλα τα μοντέλα της μάρκας– τα προνόμια του Jeep Freedom Days.     

Η γκάμα μοντέλων της Jeep είναι άμεσα διαθέσιμη με τιμές που ξεκινούν από τις 18.900 ευρώ (Renegade 1.0T Sport). 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή