Βρετανικά ΜΜΕ: Αρκετοί άνθρωποι δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι στο Ρέντινγκ

Βρετανικά ΜΜΕ: Αρκετοί άνθρωποι δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι στο Ρέντινγκ

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βρετανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι αρκετοί άνθρωποι δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι στην πόλη Ρέντινγκ της νότιας Αγγλίας, και η αστυνομία βρίσκεται στην περιοχή και ερευνά αναφορές για το περιστατικό.

Το Sky News μετέδωσε ότι οι επιθέσεις με μαχαίρι σημειώθηκαν στο σημείο όπου νωρίτερα πραγματοποιήθηκε αντιρατσιστική διαδήλωση του κινήματος Black Lives Matter. 

Ο επικεφαλής του δήμου καλεί τους πολίτες να μείνουν μακριά από το κέντρο

Ο επικεφαλής του δήμου του Ρέντινγκ, Τζέισον Μπροκ, κάλεσε τους πολίτες να μείνουν μακριά από το κέντρο της πόλης, όπου η αστυνομία αντιμετωπίζει ένα «σοβαρό περιστατικό».

Η υπουργός Εσωτερικών της Βρετανίας Πρίτι Πατέλ δηλώνει ιδιαίτερα ανήσυχη μετά τις αναφορές για ένα περιστατικό που είναι σε εξέλιξη στην πόλη Ρέντινγκ.

Το Συμβούλιο Αρχηγών της Εθνικής Αστυνομίας, που εκπροσωπεί τους ανώτερους αξιωματικούς της αστυνομίας, κάλεσε τους πολίτες μέσω Twitter να αποφύγουν εικασίες ή την ανταλλαγή βίντεο ή φωτογραφίες από το περιστατικό.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή