Προφυλακιστέος ο 47χρονος «ψευτογιατρός»

Προφυλακιστέος ο 47χρονος «ψευτογιατρός»

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην φυλακή οδηγείται ο 47χρονος Νίκος Κοντοθανάσης για βαριές κατηγορίες που του αποδίδονται, μεταξύ των οποίων και για τους θανάτους τριών βαριά νοσούντων ασθενών, δύο ανήλικων και ενός ηλικιωμένου, μετά την απολογία του στον ανακριτή.

Ο 47χρονος που επί σειρά ετών εμφανιζόταν ως διακεκριμένος γιατρός σε βαριά νοσούντες ασθενείς, κρίθηκε με τη σύμφωνο γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας κατά συρροή, της απάτης, της αντιποίησης ιατρικού επαγγέλματος και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Παράλληλα, η αστυνομία έδωσε στην δημοσιότητα τα στοιχεία και την φωτογραφία του για λόγους  «προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορούμενου, στη διευκόλυνση διερεύνησης τυχόν τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος και άλλων θυμάτων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε». 

Η ΕΛΑΣ παρακαλεί τους πολίτες να επικοινωνούν με την Ασφάλεια Αττικής για παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή