«Πλήρη αποενοχοποίηση» Παπαγγελόπουλου βλέπουν οι συνήγοροί του

«Πλήρη αποενοχοποίηση» Παπαγγελόπουλου βλέπουν οι συνήγοροί του

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για πλήρη αποενοχοποίηση του Δημ. Παπαγγελόπουλου μετά και τις τελευταίες εξελίξεις κάνουν λόγο οι συνήγοροι του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημ. Παπαγγελόπουλου Δημήτρης Τσοβόλας και Λύδια Τσοβόλα.

Σε δήλωσή τους αναφέρουν:

«Μετά τις αποκαλύψεις από τα Μ.Μ.Ε. των τελευταίων ημερών για τους φίλους της ΝΔ και τα έγγραφα που εστάλησαν στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή τις τελευταίες ημέρες, κατασκευάστηκε βρώμικο υλικό για να καλύψει τους φίλους μάρτυρες της Νέας Δημοκρατίας και τους πραγματικούς ενόχους του σκανδάλου NOVARTIS.

Και βέβαια η πλειοψηφία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής εφαρμόζει μεθόδους εκτάκτων στρατοδικείων της μετεμφυλιακής περιόδου, γιατί ενώ διανέμει καθημερινά έγγραφα εκατοντάδων σελίδων δεν δίνει καμμιά προθεσμία για να μελετηθούν και να υπάρξει αντίκρουση. Τώρα πλέον αποκαλύπτονται πλήρως οι πραγματικοί ένοχοι του σκανδάλου NOVARTIS και οι ηθικοί αυτουργοί της σκευωρίας που κατασκευάστηκε σε βάρος του Δημ. Παπαγγελόπουλου.

Επιστράτευσαν σήμερα και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο να παρέμβει παρανόμως με δηλώσεις στο έργο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής, αποκαλύπτοντας πανηγυρικά ότι η ηγεσία της ΝΔ και της Κυβέρνησης κρύβεται πίσω από όλες τις άθλιες μεθοδεύσεις, καταπατώντας κάθε έννοια δικαίου και κάθε θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα.

Και αυτά τα σημερινά έγγραφα, ακόμη και αν θεωρηθούν αληθή ουδόλως ενοχοποιούν τον Δημ. Παπαγγελόπουλο σε σχέση με τις διερευνώμενες πράξεις,  αντιθέτως τον απενοχοποιούν πλήρως».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή