Σήμερα η απόφαση για τα τηλεοπτικά

Σήμερα η απόφαση για τα τηλεοπτικά

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προσωρινή διαταγή για το αν οι ποδοσφαιρικοί αγώνες της AEK θα μεταδίδονται από το Supersport ή από τον Alpha αναμένεται να εκδώσει σήμερα το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας.

Προ ημερών το δικαστήριο είχε εκδώσει απόφαση βάσει της οποίας τα δικαιώματα της μετάδοσης επανέρχονταν στη Netmed. H απόφαση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του Alpha Digital, αλλά και της AEK που από κοινού κατέθεσαν νέα αίτηση κατά της εταιρείας. Στην αίτησή τους, η οποία συζητήθηκε χθες σε έντονο κλίμα, ζητούν να ανακληθεί η απόφαση του Πρωτοδικείου και η μετάδοση των αγώνων να γίνεται από τον Alpha Digital. H συζήτηση της κύριας προσφυγής έχει προσδιοριστεί για τις 16 Ιανουαρίου.

Από την πλευρά της Netmed κατέθεσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος κ. Λάμπης Ταγματάρχης, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η Netmed είχε δώσει επιταγές στην AEK, που δεν επιστράφηκαν. O ισχυρισμός αυτός, μάλιστα, προκάλεσε την οργή μελών της Original τα οποία επιτέθηκαν φραστικά σε βάρος του.

Για πλήγμα στη φερεγγυότητα αλλά και στα οικονομικά του σταθμού εάν δεν μεταδώσει τον αγώνα AEK – Ολυμπιακού στις 20 Ιανουαρίου έκανε λόγο ο κ. Χάρης Αλευρόπουλος, διευθυντής του Alpha Digital. Από την πλευρά της AEK ο κ. Σπ. Τρίψας, διευθυντής Επικοινωνίας, υποστήριξε ότι το ποσό των 3 δισ. δρχ. που έλαβε η ΠΑΕ από τον Alpha, τους έβγαλε από τη χρεοκοπία όπου τους οδήγησε η Netmed.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή