Αδ. Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας δεν μπορεί να διαγράψει τον Παππά γιατί τα γνώριζε όλα

Αδ. Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας δεν μπορεί να διαγράψει τον Παππά γιατί τα γνώριζε όλα

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ο Τσίπρας δεν μπορεί να διαγράψει τον Παππά γιατί τα ήξερε όλα»  υποστήριξε ο υπουργός Ανάπτυξης  Άδωνις Γεωργιάδης, ισχυριζόμενος επίσης ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ως πρωθυπουργός καρατόμησε και τον Σταύρο Κοντονή για χάρη του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Σύμφωνα με τον υπουργό, ο κ. Παπαγγελόπουλος είχε υποσχεθεί στον Αλέξη Τσίπρα φυλακίσεις πολιτικών μέσω της κ. Τουλουπάκη η οποία σταμάτησε την έρευνα για χρηματισμό γιατρών από τη Novartis.

Μάλιστα, ο Άδωνις Γεωργιάδης επέρριψε «ποινικές» ευθύνες στην εισαγγελέα για τη στάση της.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης ερωτηθείς τι θα έκανε αν ήταν στη θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε:  «Αν αυτά γίνονταν όλα χωρίς γνώση του Τσίπρα ασφαλώς δε θα στήριζα Παππά, αν γίνονταν εις γνώση μου ασφαλώς και θα τον στήριζα».

«Ο Παπαγγελόπουλος ήταν οργανικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς; Γιατί ο Τσίπρας τον κράτησε τέσσερα χρόνια υπουργό; Κατάφερε να ‘’φάει΄’ τον Κοντονή που ήταν σαρξ εκ της σαρκός του ΣΥΡΙΖΑ, όταν ο Κοντονής προσπάθησε να βάλει φρένο στις μεθοδεύσεις Παπαγγελόπουλου ως υπουργός, ο Τσίπρας κράτησε τον Παπαγγελόπουλο και έδιωξε τον Κοντονή. Γιατί τον κράτησε; Επειδή μίλαγε με καλά λόγια για τη σύζυγο του Καμμένου; Ή τον κράτησε επειδή μίλαγε καλά για τον Μιωνή και του ζητούσε λεφτά; Τον κράτησε γιατί μέσω Παπαγγελόπουλου προσπαθούσε να ασκήσει πιέσεις στη Δικαιοσύνη για να κλείσει εμάς φυλακή. Ο Παπαγγελόπουλος του υποσχόταν ότι δια της Τουλουπάκη θα κλείσει εμάς φυλακή, γι’ αυτό τον κράτησε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης. 

Η Τουλουπάκη κανονικά θα έπρεπε να ήταν ένοχη και για το αδίκημα της απιστίας και της βλάβης κατά του ελληνικού δημοσίου

«Όταν βγήκε το ηχητικό του Μπαλτάκου με τον Κασιδιάρη ο Σαμαράς τον διέγραψε μέσα σε 25 λεπτά γιατί γνώριζε ότι αυτά που έκανε του ήταν άγνωστα, τα έκανε πίσω από την πλάτη του, και έτσι τον διέγραψε. Εάν ο Σαμαράς είχε στείλει τον Μπαλτάκο στον Κασιδιάρη θα μπορούσε να τον διαγράψει;» διερωτήθηκε ακόμα ο Άδωνις Γεωργιάδης. 

Πηγή: ΣΚΑΪ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή