Μετά τις κάρτες VISA, τώρα και οι κάρτες Mastercard της Alpha Bank στο Apple Pay

Μετά τις κάρτες VISA, τώρα και οι κάρτες Mastercard της Alpha Bank στο Apple Pay

2' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H υπόσχεση γίνεται πράξη: Τώρα, και οι κάτοχοι καρτών Mastercard της Alpha Bank απολαμβάνουν τα προνόμια του Apple Pay, πραγματοποιώντας τις συναλλαγές τους εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια online ή σε καταστήματα. Η πρώτη ελληνική τράπεζα που συνεργάζεται με το Apple Pay, η Alpha Bank, αρχικά πρόσφερε τη συγκεκριμένη υπηρεσία στους κατόχους καρτών Visa. Τώρα, όμως, και οι κάτοχοι καρτών Mastercard μπορούν να εντάξουν, εντελώς δωρεάν, τις κάρτες τους στο ψηφιακό «πορτοφόλι» της Apple. Έτσι, θα μπορούν να πηγαίνουν για ψώνια παίρνοντας μαζί τους μόνο το iPhone ή το Apple Watch τους, αλλά και να κάνουν τις αγορές τους online χωρίς να πρέπει να καταχωρούν κάθε φορά τα στοιχεία της κάρτας τους ή να δημιουργούν λογαριασμό σε κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα που επισκέπτονται. Δεν είναι τυχαίο ότι τη συγκεκριμένη υπηρεσία χρησιμοποιούν ήδη περίπου 450 εκατ. άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

Μετά τις κάρτες VISA, τώρα και οι κάρτες Mastercard της Alpha Bank στο Apple Pay-1

Από τη στιγμή που θα συνδέσετε την κάρτα σας με το Apple Pay, δεν θα χρειάζεται πλέον να πληκτρολογείτε το PIN της χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας σας για να ολοκληρώσετε τις αγορές σας. Κι όμως, θα αισθάνεστε μεγαλύτερη ασφάλεια από ποτέ, αφού το Apple Pay χρησιμοποιεί έναν κρυπτογραφημένο αριθμό για κάθε συσκευή και έναν μοναδικό κωδικό συναλλαγής, με αποτέλεσμα ο αριθμός της κάρτας να μην κοινοποιείται ποτέ στους εμπόρους ούτε να αποθηκεύεται, ενώ η επαλήθευση της ταυτότητάς σας γίνεται μέσω Face ID ή Touch ID. Με το νέο ψηφιακό πορτοφόλι σας θα πληρώνετε ακόμα και τα ταξί με τα οποία μετακινείστε, μειώνοντας στο ελάχιστο την επαφή με τον οδηγό.

Για την ένταξη της κάρτας (ή των καρτών) σας στο Αpple Pay το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να «ανοίξετε» την εφαρμογή Wallet στο iPhone, το Apple Watch, το iPad ή το Μac σας και να προσθέσετε τα στοιχεία της κάρτας σας. Από την συσκευή μέσω της οποίας χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, δεν θα μπορείτε μόνο να πραγματοποιείτε αγορές σε ηλεκτρονικά και φυσικά καταστήματα, αλλά και να παρακολουθείτε τις συναλλαγές σας ανά πάσα στιγμή. Και φυσικά, οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται με Apple Pay επιβραβεύονται κανονικά, με την εκάστοτε αναλογία πόντων, και η απόδοσή τους πραγματοποιείται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες (η επιβράβευση δεν αφορά μόνο το πρόγραμμα Bonus).

Μετά τις κάρτες VISA, τώρα και οι κάρτες Mastercard της Alpha Bank στο Apple Pay-2

Αλλά ακόμα και αν δεν έχετε κάρτα Alpha Bank, μπορείτε να αποκτήσετε εύκολα και γρήγορα χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα, συμπληρώνοντας μια ηλεκτρονική αίτηση στην ιστοσελίδα www.alpha.gr, μέσω της υπηρεσίας myAlpha web.

Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται με Apple Pay επιβραβεύονται κανονικά, με την εκάστοτε αναλογία πόντων και η απόδοση των πόντων πραγματοποιείται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες (η επιβράβευση δεν αφορά μόνο το πρόγραμμα Bonus).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή