Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Vassilikos ανεβαίνει στη σκηνή του Θόλου του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου θα παρουσιάσει διαφορετικές εκτελέσεις παλιότερων μουσικών στιγμών του, σε ενορχηστρώσεις του Ανδρέα Λιβιτσάνου και με τη σύμπραξη του Ventus Ensemble. Στις 9 μ.μ. Συγγρού 364.

Το «Pic Nic Festival» του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά ξεκινά από σήμερα τις εργασίες του στο Βεάκειο Θέατρο με την παράσταση θεάτρου σκιών «Ο Καραγκιόζης στο λούνα παρκ», του Ανάργυρου Αθανασίου. Στις 7 μ.μ. Λόφος Προφήτη Ηλία.

Το Meet Market επιστρέφει από σήμερα στην Τεχνόπολη παρουσιάζοντας μια γκάμα προϊόντων από ανεξάρτητες μικρές και μεσαίες τοπικές επιχειρήσεις παραγωγών, σχεδιαστών και καλλιτεχνών. Από τις 5 μ.μ. Πειραιώς 100.

Οι Gadzo Dillo ανεβαίνουν στην ταράτσα του Gazarte για μια συναυλία που θα συνδυάζει την gypsy jazz με τα χρώματα της ελληνικής μουσικής παράδοσης.  Στις 8.30 μ.μ. Βουτάδων 32-34.

Ο συγγραφέας Γρηγόρης Αζαριάδης μιλά για το αστυνομικό μυθιστόρημά του «Παραπλάνηση» (εκδ. Μεταίχμιο) με τον δημοσιογράφο Αντώνη Καρπετόπουλο. Στις 8 μ.μ. στη σελίδα των καταστημάτων Public στο facebook (facebook.com/public.gr)

Τις ταινίες τρόμου «Το Αυτό» του Αντι Μουσκιέτι και «Το μικρό σπίτι στο δάσος» του Ντρου Γκόνταρντ προβάλλει το City Drive-in του Λυκαβηττού. Στις 9 μ.μ. Λόφος Λυκαβηττού.

Την ομαδική εικαστική έκθεση «…ένα φιλί της θάλασσας της αφροστολισμένης» εγκαινιάζει η γκαλερί Art Prisma στον Πειραιά. Στις 6 μ.μ. Κουντουριώτου 187.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή