Στο Πήλιο για διακοπές ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον παρά το «μπλόκο» στη Βρετανία (φωτογραφίες)

Στο Πήλιο για διακοπές ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον παρά το «μπλόκο» στη Βρετανία (φωτογραφίες)

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πάρα τον ταξιδιωτικό αποκλεισμό που ισχύει για τους επισκέπτες από τη Βρετανία, ο πατέρας του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον έφτασε την Τετάρτη το βράδυ αεροπορικώς στην Ελλάδα για διακοπές, αναφέρει ο δημοσιογράφος Τομ Πέιν της Daily Mail σε ανάρτησή του στο Twitter.

Μάλιστα, την «είδηση» φρόντισε να επιβεβαιώσει ο ίδιος ο Στάνλεϊ Τζόνσον, αφού ανάρτησε στο προσωπικό του instagram φωτογραφία του από το αεροδρόμιο της Αθήνας φορώντας μάσκα. 

Στο Πήλιο για διακοπές ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον παρά το «μπλόκο» στη Βρετανία (φωτογραφίες)-1

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ο 79χρονος πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού, έφτασε στην Αθήνα μέσω Σόφιας το βράδυ της Τετάρτης. Ο ίδιος ανέβασε βίντεο από την άφιξή του στο «Ελ. Βενιζέλος». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shadowed on arrival in Athens this evening!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stanley Johnson (@stanleyjohnson) στις

1 Ιούλ, 2020 στις 2:47 μμ PDT

Στη συνέχεια αναχώρησε για Βόλο, με τελικό προορισμό το πολυτελές εξοχικό σπίτι της οικογένειας Τζόνσον στο Χόρτο Πηλίου.

Στο Πήλιο για διακοπές ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον παρά το «μπλόκο» στη Βρετανία (φωτογραφίες)-2

«Ηρθα στο Πήλιο για μία πολύ σημαντική δουλειά, να "θωρακίσω" την ιδιοκτησία μου απέναντι στον κορωνοϊό, εν όψει της επερχόμενης σεζόν ενοικίασης. Πρέπει να ορίσω τις αποστάσεις ασφαλείας στο κατάλυμα γιατί το παίρνουν πολύ σοβαρά εδώ» δήλωσε ο ίδιος στους δημοσιογράφους που τον εντόπισαν στο σπίτι του το βράδυ της Τετάρτης. 

Πάντως, αρκετά βρετανικά μέσα τονίζουν το γεγονός ότι ο πατέρας Τζόνσον ταξίδεψε στην Ελλάδα, παραβλέποντας τις συστάσεις της βρετανικής κυβέρνησης προς τους πολίτες της χώρας, να ταξιδεύουν μόνο αν είναι απολύτως απαραίτητο.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή