GHotels: Προσφέρουν διακοπές στις οικογένειες του ΕΚΑΒ

GHotels: Προσφέρουν διακοπές στις οικογένειες του ΕΚΑΒ

2' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Όμιλος ξενοδοχείων GHotels, σε μια κίνηση ευγνωμοσύνης για τον καταλυτικό ρόλο που διαδραμάτισε το ΕΚΑΒ στην αντιμετώπιση της πανδημίας, προσέφερε, σήμερα, στον Πρόεδρο του φορέα, κ. Νίκο Παπαευσταθίου, πακέτα δωρεάν διακοπών για τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ από όλη την Ελλάδα, στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις του Ομίλου, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

Στα κεντρικά γραφεία του Παραρτήματος του ΕΚΑΒ στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος των GHotels, κ. Νίκος Γρηγοριάδης, παρέδωσε στον κ. Νίκο Παπαευσταθίου 300 voucher διακοπών, τα οποία θα δώσουν ανάσα ξεκούρασης και χαλάρωσης στους εργαζόμενους, στη μοναδική εμπειρία φιλοξενίας των GHotels στη Χαλκιδική.

GHotels: Προσφέρουν διακοπές στις οικογένειες του ΕΚΑΒ-1

Ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Νίκος Παπαευσταθίου, η Διευθύντρια ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης κα. Χριστίνα Καραμπελίδου, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου GHotels κ. Νίκος Γρηγοριάδης μαζί με τους διασώστες και του γιατρούς του ΕΚΑΒ.

Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, κ. Νίκος Παπαευσταθίου κατά την παραλαβή των δωρεάν πακέτων διακοπών από τον όμιλο GHotels δήλωσε «Βρεθήκαμε, σήμερα, εδώ στο Παράτημα του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, για να ευχαριστήσουμε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου GHotels, τον κ. Γρηγοριάδη, για την πραγματικά πολύ ευγενική και άξια προς μίμηση χειρονομία και προσφορά του, σε ό,τι αφορά στην φιλοξενία των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ, των διασωστών, των γιατρών και των νοσηλευτών, στα ξενοδοχεία του Ομίλου. Μη ξεχνάμε ότι το προσωπικό του ΕΚΑΒ, το οποίο είναι άνθρωποι της «πρώτης γραμμής», οι πρώτοι ανταποκριτές σε όλα τα κρίσιμα γεγονότα και συμβάντα, είναι οι άνθρωποι που πρωτοστάτησαν και συνεχίζουν να βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα, μαζί φυσικά με το λοιπό προσωπικό (υγειονομικό και μη) των νοσοκομείων, για την επιχειρησιακή διαχείριση της πανδημίας του covid-19. Η συγκεκριμένη ευγενική προσφορά του Ομίλου GHotels πραγματοποιείται, πιστεύω, την κατάλληλη χρονική στιγμή αποτελώντας την καλύτερη ηθική επιβράβευση του προσωπικού του ΕΚΑΒ για την προσφορά του στην υγειονομική αντιμετώπιση αλλά και επιχειρησιακή διαχείριση της πανδημίας του covid-19 στη χώρα μας».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος των GHotels, κ. Νίκος Γρηγοριάδης σημείωσε, «Αντιλαμβανόμαστε τον ρόλο που μας αναλογεί, ως εταιρείας υπεύθυνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο. Η φύση του αντικειμένου μας, μας φέρνει κάθε μέρα κοντά στους ανθρώπους. Αντιλαμβανόμαστε τι σημαίνει ευθύνη, και τι σημαίνει να προσφέρεις χαρά και αισιοδοξία, ειδικά σε μια συγκυρία πρωτοφανή, όπως η πανδημία που μας έπληξε. Η προσπάθεια των εργαζομένων του ΕΚΑΒ, από την «πρώτη γραμμή» κρούσης, είναι ανεκτίμητη. Η δική μας προσφορά σε αυτούς, ελπίζουμε τους χαρίζει τις στιγμές ανάπαυλας που δικαιούνται».

Με τη δράση αυτή ο Όμιλος των GHotels ανταποδίδει με επίγνωση αλλά και χαρά τη φροντίδα που  προσέφερε στους συνανθρώπους μας το σύνολο του στελεχιακού δυναμικού του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας. Η στρατηγική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου, με γενικό τίτλο «GivingBack», έχει ως επίκεντρο τον άνθρωπο και την προσφορά του ως ενεργό κοινωνικό μέλος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή