Κυριακάτικη καθαριότητα στο Μεταξουργείο (φωτογραφίες)

Κυριακάτικη καθαριότητα στο Μεταξουργείο (φωτογραφίες)

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κυριακάτικες δράσεις καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων πραγματοποιήθηκαν σήμερα σε δρόμους και πεζοδρόμια του Μεταξουργείου.

Από τις 7 το πρωί, με πέντε σάρωθρα, πέντε μικρά πλυστικά, έξι μεγάλα πλυστικά και δύο υδροφόρες των δέκα τόνων, οι εργαζόμενοι στην Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, «σάρωσαν»  μια πολύ μεγάλη περιοχή την οποία σκούπισαν, καθάρισαν, έπλυναν και απολύμαναν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων.

Κυριακάτικη καθαριότητα στο Μεταξουργείο (φωτογραφίες)-1

«Ο τρόπος που καθαρίζει η Αθήνα έχει αλλάξει. Με μεγάλες, καθημερινές επιχειρήσεις καθαριότητας, με πλύσιμο, συντήρηση και επισκευή του αστικού εξοπλισμού, με φροντίδα του πρασίνου στις γειτονιές. Κορύφωση αυτών των επιχειρήσεων κάθε Κυριακή με σαρωτικό καθάρισμα και πλύσιμο. Αυτή είναι η στρατηγική που μας έχει δώσει αποτελέσματα, σε κάθε γειτονιά» αναφέρει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Κυριακάτικη καθαριότητα στο Μεταξουργείο (φωτογραφίες)-2

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, από τον περασμένο Ιανουάριο που ξεκίνησαν για πρώτη φορά, οι Κυριακάτικες δράσεις καθαριότητας έχουν γίνει πλέον «αναπόσπαστο μέρος» του τακτικού καθημερινού  σχεδιασμού του Δήμου Αθηναίων για το κέντρο αλλά και συνολικά για τις συνοικίες της Αθήνας.

Κυριακάτικη καθαριότητα στο Μεταξουργείο (φωτογραφίες)-3

Πρόκειται για έναν σχεδιασμό που έχει ήδη φέρει σημαντικά αποτελέσματα τόσο στο κέντρο όσο και στις 129 γειτονιές της πόλης, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή