Αιματηρές συγκρούσεις Αφρικανών και Αφγανών στη Μόρια – Επέμβαση της αστυνομίας

Αιματηρές συγκρούσεις Αφρικανών και Αφγανών στη Μόρια – Επέμβαση της αστυνομίας

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας 19χρονος μετανάστης από την Ακτή Ελεφαντοστού έχασε χθες τη ζωή του στη διάρκεια συγκρούσεων μεταξύ Αφρικανών και Αφγανών στη «ζούγκλα» του καταυλισμού αιτούντων άσυλο που περιβάλλει το ΚΥΤ της Μόριας, με αφορμή την κλοπή του κινητού τηλεφώνου ενός Αφρικανού.

Με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια, οι συγκρούσεις συνεχίζονταν στη Μόρια μέχρι και τις έξι το απόγευμα, ενώ στην περιοχή έχει αναπτυχθεί ισχυρή αστυνομική δύναμη. 

Οι αστυνομικοί με ρίψεις χειροβομβίδων κρότου λάμψης και χημικών παρεμβαίνουν συνέχεια σε μια προσπάθεια διαχωρισμού των συγκρουόμενων. 

Στο νοσοκομείο νοσηλεύονται επίσης χτυπημένοι με μαχαίρι στην κοιλιά και στο μηρό άλλοι δυο Αφρικανοί από το Κονγκό και την Ακτή Ελεφαντοστού, 33 και 19 ετών αντίστοιχα. .

Ενας τρίτος νοσηλεύεται χτυπημένος με ξύλο στο κεφάλι

Από την Αστυνομία πραγματοποιήθηκαν τέσσερις προσαγωγές μεταξύ των οποίων και ενός που θεωρείται ότι είναι ο δράστης της δολοφονίας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ, stonisi.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή