Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι Swinging Cats ξεκινούν τις εμφανίσεις τους στην Ταράτσα του Gazarte, όπου κάθε Τρίτη θα παρουσιάζουν ένα χορευτικό πρόγραμμα με σουίνγκ και ροκ εν ρολ μελωδίες, αλλά και με διασκευές από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο. Στις 8.30 μ.μ. Βουτάδων 34.

Με την ταινία του Κώστα Γαβρά «Μακί, τα λιοντάρια της κολάσεως» (1967) υποδέχεται τους πρώτους επισκέπτες του το 4ο Θερινό Φεστιβάλ Γαλλικού Κινηματογράφου, που διοργανώνουν το Γαλλικό Ινστιτούτο και η Γαλλική Σχολή Αθηνών. Στις 9.15 μ.μ. Διδότου 6.

Η συγγραφέας Αλκυόνη Παπαδάκη συνομιλεί με τους αναγνώστες της και υπογράφει το νέο της βιβλίο, «Κόντρα στο κύμα» (εκδ. Διόπτρα), στον Ιανό. Στις 6 μ.μ. Σταδίου 24.

Το μουσικό σχήμα Adalou και ο Μάριος Παπαδέας ερμηνεύουν από τη σκηνή της «Φειδίου» σκοπούς και τραγούδια από την εγχώρια νησιωτική και ηπειρωτική μουσική παράδοση. Στις 10 μ.μ. Φειδίου 2.

Η ομαδική έκθεση έργων ζωγραφικής, χαρακτικής και γλυπτικής «Νέα Σύμβολα», που διοργανώνει η συλλογικότητα «ARC-Art Revisited Collective», σε επιμέλεια Πάρη Καπράλου και Ιάσονα Καιροφύλα, εγκαινιάζεται στην Chili Art Gallery. Στις 6 μ.μ. Δημοφώντος 13-15.

Ο Βύρων Θεοδωρόπουλος και ο Μιχάλης Μαθιουδάκης παρουσιάζουν στον θερινό κινηματογράφο «Παναθήναια» την παράσταση stand up comedy «Δεν επιθυμώ». Στις 9 μ.μ. Μαυρομιχάλη 165.

Ο συγγραφέας Μάκης Μαλαφέκας παρουσιάζει στο «Λεξικοπωλείο» το δεύτερο νουάρ μυθιστόρημά του, με τίτλο «Μεσακτή» (εκδ. Μελάνι). Στις 7 μ.μ. Στασινού 13.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή