Η λίστα Σκέρτσου

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τη φράση «αξιότιμε κύριε Βουλευτά» ξεκινάει η επιστολή του Ακη Σκέρτσου προς τους βουλευτές. Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ ζητεί από τους «γαλάζιους» του Κοινοβουλίου να συμπληρώσουν μία φόρμα με «τα σημαντικότερα ζητήματα της εκλογικής σας περιφέρειας (έργα υποδομών, επενδύσεις κ.λπ.)», καθώς και τις «προτάσεις σας, με ανάλυση σε επίπεδο δήμου, προκειμένου να εμπλουτιστεί και ενημερωθεί η τράπεζα θεμάτων που τηρούμε σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο».

Οι πιο ευφάνταστοι θα έβλεπαν πίσω από την πρωτοβουλία εκλογική ετοιμότητα. Η φράση-κλειδί, ωστόσο, είναι στην αρχή, όπου το επιτελικό στέλεχος του Μαξίμου λέει πως η επικοινωνία γίνεται «στο πλαίσιο της συνεχούς ανανέωσης της επαφής του πρωθυπουργού με τις τοπικές κοινωνίες και του σχεδιασμού των κυβερνητικών προτεραιοτήτων για την επόμενη προγραμματική περίοδο και το ταμείο Next Generation EU». Με δύο λόγια ο Σκέρτσος θέλει να δει πού υπάρχουν ανάγκες και ανάλογα να διοχετευθούν τα ποσά που θα έρθουν από Βρυξέλλες.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή