Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ειρήνη Σκυλακάκη ανεβαίνει στην «Ταράτσα» του Gazarte μαζί με τον Χρήστο Πετεβή στο βιολί και τον Γιώργο Θεοδωρόπουλο στο πιάνο, για μια συναυλία με κομμάτια από τον επερχόμενο δίσκο και από τη μέχρι τώρα πορεία της. Στις 8.30 μ.μ. Βουτάδων 34.

Δεκατέσσερις ηθοποιοί και μουσικοί συνδιαλέγονται με το «Αναζητώντας τον χαμένο χρόνο» του Μαρσέλ Προυστ, σε μια σειρά από περφόρμανς που επιμελήθηκαν η Αργυρώ Χιώτη και η ομάδα του Bios, στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Χλωροκίνη», στο Ρομάντσο. Στις 9 μ.μ. Αναξαγόρα 3-5.

Η κωμωδία «Το τάβλι» του Δημήτρη Κεχαΐδη, σε σκηνοθεσία Λευτέρη Γιοβανίδη και με τις ερμηνείες των Ιεροκλή Μιχαηλίδη και Γεράσιμου Σκιαδαρέση, παρουσιάζεται στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης. Στις 9.15 μ.μ. Γαρδίκη και Σμόλικα.

Παζάρι με βινύλια, cd, αφίσες, κονκάρδες, καπέλα και άλλα εμπορικά προϊόντα από εγχώρια συγκροτήματα του ροκ και του χιπ χοπ διοργανώνει στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων το AN Club. Από τις 12 το μεσημέρι. Πειραιώς 100.

Την ταινία «Singapore Sling» του Νίκου Νικολαΐδη, σε μια επετειακή προβολή για τα τριάντα χρόνια από την πρεμιέρα της, παρουσιάζει στον κινηματογράφο Βοξ το 10ο Athens Open Air Film Festival. Στις 11.30 μ.μ. Θεμιστοκλέους 82.

Δωρεάν ξεναγήσεις διοργανώνει από αύριο το Ιδρυμα Takis στους κήπους, στο μουσείο του και στο ατελιέ όπου εργάστηκε ο καλλιτέχνης. Δηλώσεις συμμετοχής στο 210-23.13.410 και στο [email protected]. Στις 7.30 μ.μ. και 9.30 μ.μ. Τέρμα Δερβενακίων, Γεροβουνό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή