«Μάχη» του Παναθηναϊκού για τον Λορέντζο Μπράουν

«Μάχη» του Παναθηναϊκού για τον Λορέντζο Μπράουν

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Παναθηναϊκός αποκόμισε το «ναι» του Σέρβου Νεμάνια Νέντοβιτς (29 χρ., 1,91) για συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών και δίνει «μάχη» πλέον για την απόκτηση του Αμερικανού Λορέντζο Μπράουν, τον οποίο διεκδικεί και η Φενέρμπαχτσε. Οι «πράσινοι» ενισχύουν σημαντικά την περιφερειακή γραμμή της ομάδας μπάσκετ, στη μετά Καλάθη εποχή, με την προσθήκη του Νέντοβιτς, ο οποίος μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις του πλέι μέικερ, αλλά πρωτίστως σε αυτή του σούτινγκ γκαρντ, ενώ η προϋπηρεσία του στην Αρμάνι Μιλάνο, τα δύο τελευταία χρόνια, ήταν θετική.

Στην περίπτωση του Λορέντζο Μπράουν, ο Παναθηναϊκός έχει εντείνει την προσπάθεια υπογραφής συμβολαίου (ανέβασε την προσφορά του), ο παίκτης (30 χρ., 1,96) έχει δεχτεί πρόταση από τη Φενέρμπαχτσε, όμως θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες συμμετοχής του στο ΝΒΑ, ακόμα και στο πρωτάθλημα της G-League (θυγατρικές των ομάδων). Ο πρώην παίκτης του Ερυθρού Αστέρα θα πρέπει να περιμένει προτάσεις για την επόμενη περίοδο ύστερα από την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος στο Ορλάντο, και εφόσον επιμείνει σ’ αυτή την απόφαση, ο Παναθηναϊκός θα αναγκαστεί να στραφεί σε άλλες επιλογές, γιατί χρονικά δεν μπορεί να περιμένει.

Στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούν για την αναμονή στο θέμα της αποδέσμευσης του Κώστα Σλούκα από τη Φενέρμπαχτσε, αν και ο νέος τεχνικός Ιγκόρ Κοκόσκοφ δείχνει να φρενάρει το «κύμα» φυγής που έχει αρχίσει μετά την αποχώρηση του Ομπράντοβιτς, με την εξασφάλιση παραμονής τόσο του Ντε Κολό όσο και του Βέσελι. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την πέμπτη μεταγραφή τους (Μάρτιν, Ζαν Σαρλ, Λαρεντζάκης, Τζένκινς), που είναι ο Αμερικανός Ααρον Χάρισον για τα δύο επόμενα χρόνια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή