Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με το σκληρό ροκ πρόκειται να ασχοληθεί ο σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορσέζε (φωτ.), ο οποίος ανήγγειλε ότι ετοιμάζει  ένα ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους για τον Ντέιβιντ Γιόχανσεν, επικεφαλής του συγκροτήματος New York Dolls. Η ταινία σκοπεύει, όπως είπε ο σκηνοθέτης, να αποκαλύψει τα πολλά πρόσωπα αυτού του αστέρα της hard rock σκηνής, ο οποίος από το Στέιτεν Αϊλαντ προσγειώθηκε στο Ιστ Βίλατζ στα τέλη της δεκαετίας του 1960, σε μια περίοδο ανατροπών και δημιουργίας στην τέχνη, στη μόδα, στη γραφή, η οποία επηρέασε βαθιά τη μουσική του καριέρα.

(…) «Η αστυνομία του Λονδίνου θα πρέπει να ασχοληθεί με τις συμμορίες», δήλωσε η τραγουδίστρια των Pretenders, Κρίσι Χάιντ (φωτ.), σε πρόσφατη επιστολή της στην εφημερίδα Guardian, και κατήγγειλε τη βίαιη συμπεριφορά των αστυνομικών προς ένα ζευγάρι μαύρων αθλητών, οι οποίοι μάλιστα έχουν προπονητή τον Βρετανό ολυμπιονίκη Λίντφορντ Κρίστι. «Το δυσάρεστο και επιθετικό γεγονός», όπως το χαρακτήρισε η Κρίστι, αναρτήθηκε από τη μουσικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προκάλεσε την αντίδραση της αστυνομίας, που διέταξε να εξεταστεί το περιστατικό.

(…) Δύο Τούρκοι ηθοποιοί, ο Μετίν Ακπρινάρ (φωτ.) και ο Μουτζντάτ Γκεζέν, αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο να καταδικαστούν σε φυλάκιση για προσβολή του προέδρου της χώρας τους, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εξαιτίας κάποιων παρατηρήσεων που έκαναν κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής «Halk Arenası», που προβλήθηκε το 2018 στο αντιπολιτευτικό κανάλι Halk TV. Η εισαγγελική αρχή της Κωνσταντινούπολης έχει καταθέσει αγωγή εναντίον τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή