Η Ιος στα 100 εντυπωσιακότερα νησιά του κόσμου

Η Ιος στα 100 εντυπωσιακότερα νησιά του κόσμου

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη λίστα με τα 100 εντυπωσιακότερα νησιά του κόσμου από τον κορυφαίο διεθνή ειδησεογραφικό ιστότοπο Insider.com, συμπεριλήφθηκε πρόσφατα η Ίος. 

Μαζί με τις πανέμορφες παραλίες του νησιού, ο ταξιδιωτικός συντάκτης προτείνει ανεπιφύλακτα το μαγευτικό νησί των Κυκλάδων για τη μοναδική αύρα που εκπέμπει αλλά και την ιδιαίτερη νυχτερινή ζωή του. 

Δείτε εδώ αναλυτικά την λίστα

Η Ιος φιγουράρει και στο εξώφυλλο του τουριστικού ένθετου Dove της ιταλικής Corriere della Serra, με τίτλο «Ελλάδα θα επιστρέψουμε σύντομα!», που εκδόθηκε στα τέλη Μαΐου.

Η Ιος στα 100 εντυπωσιακότερα νησιά του κόσμου-1

Οι αναρίθμητες μεγάλες ασφαλείς παραλίες, οι ανέγγιχτες φυσικές ομορφιές, τα γαλαζοπράσινα νερά και η γραφικότητα της Χώρας είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά του νησιού που είναι ικανά να εμπνεύσουν και να κάνουν τον ταξιδιώτη να ξεχαστεί, όπως διαφαίνεται στο πολυσέλιδο αφιέρωμα που διανθίζεται από εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Επίσης, το Nautical Channel, με αφετηρία που συνέπεσε συμβολικά με το πρώτο επίσημο άνοιγμα του Ελληνικού Τουρισμού στις 15 Ιουνίου μετέδωσε  17 φορές το επεισόδιο που είχε γυριστεί στι νησί πριν δύο χρόνια, «πλημμυρίζοντας», με εντυπωσιακές εικόνες της Ίου, τους τηλεοπτικούς δέκτες του διεθνούς τηλεοπτικού δικτύου που αναμεταδίδεται σε κανάλια και πλατφόρμες σε 70 χώρες και 20.000.000 τηλεθεατές! 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή