ΝΔ: Με τη δήλωση της η Ραλλία Χρηστίδου αθωώνει τους δολοφόνους της Marfin

ΝΔ: Με τη δήλωση της η Ραλλία Χρηστίδου αθωώνει τους δολοφόνους της Marfin

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η κυρία Χρηστίδου με την στάση της δείχνει πόσο δύσκολο είναι για κάποιους να διαχωρίσουν τη θέση τους από δράση και συμπεριφορές που δεν έχουν καμια σχέση με τη δημοκρατία» δήλωσε η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Έλενα Σώκου, σχολιάζοντας τα όσα είπε από το βήμα της Βουλής η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ραλλία Χρηστίδου.

Η εκπρόσωπος Τύπου Ν.Δ. χαρακτήρισε, δε, τη δήλωση της βουλευτού ΣΥΡΙΖΑ για τους νεκρούς της Marfin ως πρόκληση για κάθε δημοκρατικό πολίτη.

Ολόκληρη η δήλωση της εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Έλενας Σώκου για όσα είπε η κυρία Χρηστίδου

«Η δήλωση της κυρίας Χρηστίδου, αποτελεί πρόκληση για κάθε δημοκρατικό πολίτη. Με την απαράδεκτη τοποθέτησή της αθωώνει εκείνους που στη Marfin δολοφόνησαν εν ψυχρώ τρεις νέους ανθρώπους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δυσκολεύθηκε πολύ να μιλήσει για τη δολοφονία και ο κ.Τσίπρας προτίμησε να μη μετέχει στην εκδήλωση στη μνήμη των θυμάτων και να πάει μόνος του άλλη ώρα.  Η κυρία Χρηστίδου με την στάση της δείχνει πόσο δύσκολο είναι για κάποιους να διαχωρίσουν τη θέση τους από δράση και συμπεριφορές που δεν έχουν καμια σχέση με τη δημοκρατία».

Υπενθυμίζεται  πως η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραλλία Χρηστίδου, κατά τη χθεσινή της ομιλία για το νομοσχέδιο που αφορά στις δημόσιες, υπαίθριες συναθροίσεις, μεταξύ άλλων, ανέφερε:

«Το νομοσχέδιο αποδεικνύει, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ότι τα λόγια της ΝΔ ως αντιπολίτευση για τους μπαχαλάκηδες, ήταν προσχηματικά (…)

Πραγματικός στόχος ήταν οι διαδηλωτές και σταματήστε πια να εκμεταλλεύεστε τους νεκρούς της Marfin. Οι τραπεζίτες οι φίλοι σας ευθύνονται και οι αντικοινωνικές και αντιλαϊκές και ανεύθυνες πολιτικές που οδήγησαν την χώρα σε χρεωκοπία από το 2009. Αυτοί ευθύνονται.

Αυτοί ευθύνονται για τους νεκρούς της Marfin. Κι εμείς δεν ξεχνάμε, ούτε τους νεκρούς της Marfin, στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ούτε και τους χιλιάδες ανθρώπους που αυτοκτόνησαν από τις ανεύθυνες πολιτικές σας εκείνο το διάστημα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή